• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mloda mamusia ale super brzunio...... :-) ile masz cm w obwodzie brzuszka? :-D ;-) 14kg to i tak nie bardzo duzo :-)
patrycja hehe no to mlody dzis sobie pospal ;-)
U mnie sie zachmurzylo czyzby mialo padac? :dry:
gosia jeszcze mi ortopeda mowiel by klasc dziecko na brzuszku w pozycji na żabke, chodzi o to by dziecko mialo szeroko nózki;-) mam nadzieje ze wiesz o co chodzi :-p a skad jestes dokladniej ze okolice wawy? :-p

reklama
Oj sorry... widac jaka ze mnie matematyczka, a szkole handlowa skonczylam.... :-D a ile masz cm? :-p ;-)

edit. w pasie oczywiscie :-D ja z mikim mialam 125cm :-D zaraz jak zaladuje to wstawie ci fotke ;-) ta co mnie widac to 40tc a ta z samym brzuszkiem 39tc :)

Załączniki

• DSC01229.JPG
    DSC01229.JPG
    74,8 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01096.JPG
    DSC01096.JPG
    38,5 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 355132 to my 38tc4d ;-):-)
Zobacz załącznik 355133 Nowa zdobycz Rafałka :-):-)
Sliczny brzusio...
ja przy Sebusiu przytyłam 22 kg z tym że ja ważyłam przed ciążą 55kg :)
Oj sorry... widac jaka ze mnie matematyczka, a szkole handlowa skonczylam.... :-D a ile masz cm? :-p ;-)

edit. w pasie oczywiscie :-D ja z mikim mialam 125cm :-D zaraz jak zaladuje to wstawie ci fotke ;-) ta co mnie widac to 40tc a ta z samym brzuszkiem 39tc :)
Ty to duuużżżżżoooooo miałam 125 cm :szok::szok::szok: ja miałam przy Kubie 110 a sie ledwo ruszałam :laugh2::laugh2:
Załatwiłam neurologa na 24 maja:)
ale sie ciesze!!!!!
:happy:

Super teraz tylko niech ja porządnie zobaczy i oby już było tylko lepiej :tak:

A ja dziś już padam ze zmeczenia :confused2: Kuba tak dał mi popalić :eek: teraz śpi... oby spał całą noc

Nic Kobietki zycze wszystkim spokojnej nocy paaaaaaaa:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry