Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Żartuję...Ale z drugim dzieciaczkiem chciałabym poczekać kilka latek, bo muszę skończyć LO(ostatnia klasa), a później na studia się wybieram to jeszcze jakieś może 6 lat. Ale zobaczymy. Muszę finansowo stanąć na nogi, no i mieszkam u rodziców, a to są 4 pokoje+kuchnia+łazienka, gzdie mieszkają rodzice, brat, no i ja z maluszkiem i T. A co najważniejsze to nie wiem czy będę z T czy nie, bo między nami jest źle, jak nie bardzo źle. Nawet o ślubie nie myślę, bo nie wiem co on mi odwali. Mogę się po nim wszystkiego spodziewać...:-
sory... kurde co on sobie wyobraza.. nie sluchaj Go.. ja na Twoim miejscu odzywalabym sie do niego tylko wtedy jak bede musiala.. a tak olewka na calej linii.. poerwszy raz spotykam sie z takim typem facetow.. moj to mimo, ze przytylam 22 kg to mowila, ze przesadzam, ze gruba nie ejstem i ze zrzuce to po ciazy.. 
pewnie kolejny przystojniak sie pojawi na watku dla naszych dziewczyn
:-)