Witam
W końcu sie obrobiłam i juz wszystko przygotowane,niestety imprezka nie do końca jutro wypali bo moja siostra jest chora i chyba nie przyjadą ale druga przyjdzie z chłopakiem to sobie posiedzimy.
Naszykowałam się trochę i tak mam dwie sałatki jedna z tuńczykiem a 2 z kurczakiem i ananasem,upiekę jutro troszke pałek i skrzydełek z kurczaka które juz się marnują w przyprawach,zrobię parę kotlecików z mielonego i fileta,szyneczkę wiejską Z zakupił,do tego jakiś ogórek i pomidor i wsio.
o zoo pisłayscie my też mieliśmy się wybrac w niedzielę z dzieciakami ale jak siostra nie przyjedzie to nie wiem chyba że sami pójdziemy z małym tylko my to do takiego zwykłego zoo.
A do zoo safarii też się wybierzemy w to lato bo też takie niedaleko mamy.
W poniedziałek zabieram do siebie na tydzień na wakacje Z siostry syna Wojtusia ma 8 lat i już biedak się nie może doczekać kiedy po niego przyjedziemy,Antoś będzie prze szczęśliwy bo go uwielbia.
Kasiek śliczne laseczki z Was,witaj w klubie mój mały też nadal śpi ze mną a Z w drugim pokoju i też nie mam pojęcia jak go od tego oduczyć chociaż ja uwielbiam z nim spać ale wiem że kiedyś trzeba się za to zabrać.
Kasia fajne to zoo i fotki cudowne,a ty z synkiem na karuzeli wyglądacie uroczo.
Lana ,Anetka Umi w takim razie udanego wypadu do zoo życzę.
Liza oj tak ja tez Cię kobieto bardzo podziwiam i szacun dla Ciebie za Twoją gromadkę ja to czasem z Antosiem głupieje ale Twoja trójeczka jest cudowna.
Vegas u nas to ciągle iskrzy ale pomyśl że skoro są iskry to znaczy że nasza miłość jest gorąca hehe a Twojemu już chyba minęło skoro kolacyjkę żonce zrobił.
Elwirka ech te chłopy ale nie daj się kochana i na łóżku się kładź co się męczyć będziesz jutro Wam minie a ty się nie wyśpisz kochana.Olisia jak zawsze śliczniusia o i nawet na fotkę książeczka od Antosia się załapała hehe.