Dziewczyny kurcze mój Z pojechał z małym do swojej mamy żebym mogła jeszcze posprzątać i mięcho posmażyć,to ich pierwsza podróż be ze mnie 9&0 km w jedną stronę)i pierwszy raz są razem tak długo sami,jak mi głupio bez nich oczywiście najbardziej bez małego hihi.
Ale jestem z nich dumna mały na początku trochę marudził w aucie ale potem zasnął a teraz bawi się z dziećmi Z siostry.
Ja już wyszorowałam chałupkę oj matko jak ja dawno tak porządnie nie sprzątałam hehe,zostało mi tylko posmażyć mięsko i wsio gotowe,no i jednak będzie tylko jedna siostra z chłopakiem i kuzynka wpadnie po szkole ale myślę że i tak fajnie będzie tylko tyle wszystkiego narobiłam że kto to zje?
Vegas tak nasze dzieci sie znają bo ja z Elwirką chodziłyśmy razem do szkoły nawet miałyśmy łączoną klasę tylko o różnych profilach bo ja fryzjer Ona ogrodnik,a teraz okazało się że mieszkamy od siebie rzut beretem bo 2 przystanki mamy do siebie.To ja powiedziałam Elwirce o forum i oto jest Ona z Nami.
Elwirka Antoś też tęskni za Oli,może w przyszłym tyg się na spacer wybierzemy,zdzwonimy się.
Klaudix,Kasiek,Liza przepiękne fotki.
Vegas śliczne fotki Ty to nawet w ciąży laska byłaś a ja hipcio hehe.