• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heh nie wiem czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta :-p;-)

Wracam powoli do świata żywych,chociaż i tak ledwo widzę:dry:

Liza jaka fajna fotka:tak:

Vegas Martynka w sygnaturce jest po prostu boska:-)

Przepraszam,że nie nadrabiam,ale nie dałabym rady:no:

reklama
U nas była imprezka urodzinowa. Mama co prawda ma jutro urodziny, ale dziś odprawiała dla najbliższej rodzinki. Fajnie było:D Mała dopiero niedawno usnęła, tak szalała z bratankami i bratanicą:)

Lolkak pamiętamy pamiętamy:D Spowiadaj się co tak żadko tu jesteś?;>
Liza jeszcze troszkę i na pewno Mikuś sam podrepta:)

Właśnie mąż zrobił mi niespodziankę i wparował do pokoju z tortem z liczba 23 jako świeczki ale kochany Dominika dmuchała oczywiście ze mną teraz się szykuję i wypadamy z domu...:D:D MIŁEJ NOCKI:):)

Bry niedzielnie:)
Lolkak jakbys nadrobila to chyba bys naprawde nie miala co robic ze 2 dni :-D tyle tego pewnie bylo :tak:

Dzieciaki po sniadanku, no a po obiedzie M obiecal zabrac nas wszystkich na plac zabaw, dawno ni bylismy bo w sumie autem trzeba jezdzic ale dzis pojedziemy niech i dzieci maja jakas przyjemnosc co jakis czas.... :tak: :-) pogoda taka srednia w sumie, nie jest gorąco a tak w sam raz :-)

Liza ja myślę,że nawet więcej niż dwa dni:-D U Ciebie ciepło?? Bo u mnie na termometrze tylko 8 stopni:no:

Vegas wiesz praca,później przygotowania do chrztu no i teraz to oko:dry: No ale obiecuje poprawę ;-)

Kasia wszystkiego naj,naj. Z jakiej części lubelskiego jesteś?

Lana nie wiem czy pisałam,ale masz słodkie zdjęcie Julki w avatarze :-tak:

wiatam mala wkncu zanela nie dosc ze pol nocy nie spala to dopiero poszla spac.kurde dostala jakies uczulenie i niewiem od czego.........
kasiek spoznone wszystkiego najlepszego

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry