femme fatal
Mama Ninki :)
KASIU - A broń boże takich akcji że zamykasz się w 2 pokoju to nie jakiś śmieszny związek nastolatków ! jak jest problem to trzeba go rozwiązać a nie po kątach się chować faceci są palantami no niestety dłużej trzeba wszystko tłumaczyć itp ale nie można tego tak zostawić bo będzie tylko gorzej ...
BASIU - A ja staram się być twarda ale czy taka jestem to nie wiem zależy ... jak się zakocham to mięknę całkowicie ...
ale to chyba każdy tak ma 
WITAJ KOSZMARKU ! :-)
OLIWKA - śliczna sukienka :-) warta swojej ceny a co tam raz na jakiś czas trzeba zaszaleć :-)
KASIU - Ja przeczytałam prawie się popłakałam
no widzisz mówiłam że trzeba porozmawiać faceci to tępe istotki które często nawet nie wiedzą że robią źle ;-) i obrażanie się nic nie da im trzeba tłumaczyć ale trzeba mu przyznać że ładnie nadrobił :-)
BASIU - A ja staram się być twarda ale czy taka jestem to nie wiem zależy ... jak się zakocham to mięknę całkowicie ...
ale to chyba każdy tak ma 
WITAJ KOSZMARKU ! :-)
OLIWKA - śliczna sukienka :-) warta swojej ceny a co tam raz na jakiś czas trzeba zaszaleć :-)
KASIU - Ja przeczytałam prawie się popłakałam
no widzisz mówiłam że trzeba porozmawiać faceci to tępe istotki które często nawet nie wiedzą że robią źle ;-) i obrażanie się nic nie da im trzeba tłumaczyć ale trzeba mu przyznać że ładnie nadrobił :-)
Teraz już wiesz co on ma w serduszku,a to,że tego nie mówi za każdym razem...No cóż-nie jest kobietą;-) I na pewno nie chciałabyś żeby był;-)
ale wazne jest to ze podolalas zadaniu i wychowujesz synka i jestes dobra mamusia !!:-)a czemu miedzy Wami zle ??
wrrr.. tak mnie komar dzis pogryzl ze mam 10 sladow na ciele i tak mnie to swedzi, ze
ogolnie nie mam zbyt dobrego humoru dzis
a wiecie co jest najdziwniejsze ? ze Ala chce spac zamiast z miesiem to butelka 

tylko strasznie łysa
moze znów gdzies pojade z mała, bo jakos nie lubie w domu siedziec