Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja siostra jezdzi z Lucja do Katowic do kliniki i jak raz musiala pojechac do Gierkowej na wizyte to zaplacila 200 zl a Gierkowa to cala dyrektorka szpitala no i synowa Gierka
:-) a nie ma gdzies dobrego okulisty gdzie mozna by bylo zapisac sie na NFZ ??
wsumie poszlabym do drugiego ale nie trawie goscia-taki oschly jest w stosunku do dzieci a z mamusiami to chetnie flirtuje 

ja to nawet na lody nie mam ochoty !!
tyle dobrze ,a widze ze Twoja Niunia ma taka same date narodzin jak moj Filipek tylko on 2 lata wczesniej i o 6;51 rano
a papki to roznie dzieci jedza , jedne wczesniej drugie pozniej moj jak mial 5 miesiecy to zjadal cale sloiczki a mleka nie chcial potem !! Wiec mysle ze nie ma co sie przejmowac a od kiedy dajesz jej te sloiczki ?? Albo moze sprobuj jakies domowe papki jej przygotowac ?? Moj nie chcial domowych wogole a sloiczki uwielbial !
a co do goraca to u nas tez straszny zaduch w nocy straszna burza byla myslalam ze nas wywieje !!
a sasiad dzrzwi w drzwi wiec nie ma daleko
masakra i trzymam kciuki zeby byal ta 2 opcja 

;-)

A mój T u nas jak był, żeby mu z powieki wyjęli to 100

Normalnie szok!!! Oni przy tym tylko przystawiają magnes i tyle roboty- za głupie 15 min wizyty taką kasę brać...Brak słów