A
Asiowo
Gość
witam mamusie:-)
My dzis narazie zostajemy w domku
Po południu pojedziemy do mojej mamy, bo tata wyjechał do Niemiec do pracy, a mama przez to miejsca nie umie se znlezc:-( do tej pory byli jak 2 papuszki nie rozłaczki...
przywioze jej wnuczke to nie bedzie tak tesknic:-)
Paulinka juz coraz lepiej spi w łózeczku, ale zasypia tylko przy mnie...
masakra.... strasznie sie do mnie przywiazała! Ale jest przekochana... a ja z dnia na dzien ja coraz bardziej kocham
Jak i męża
tak mi pomaga jak wraca do domu, nawet kapie mała, niech wie, ze ma tatusia:-) z reszta mam w domu ideał wiec nie mam sie czego przyczepic

tylko szkoda, ze jego rodzice sa inni
ale co tam.... ;-)
miłego dnia!!! :-)
My dzis narazie zostajemy w domku

Po południu pojedziemy do mojej mamy, bo tata wyjechał do Niemiec do pracy, a mama przez to miejsca nie umie se znlezc:-( do tej pory byli jak 2 papuszki nie rozłaczki...
przywioze jej wnuczke to nie bedzie tak tesknic:-)Paulinka juz coraz lepiej spi w łózeczku, ale zasypia tylko przy mnie...
masakra.... strasznie sie do mnie przywiazała! Ale jest przekochana... a ja z dnia na dzien ja coraz bardziej kocham
Jak i męża
tak mi pomaga jak wraca do domu, nawet kapie mała, niech wie, ze ma tatusia:-) z reszta mam w domu ideał wiec nie mam sie czego przyczepic

tylko szkoda, ze jego rodzice sa inni
ale co tam.... ;-)miłego dnia!!! :-)
QZWA od 9 do 12 czekalam na swoja kolej zeby podejsc do okienka a te pipy robily co chwile przerwy na kawusie albo opychaly sie ciastakmi 
kazdy grosz sie przyda :-)
ale przynajmniej bedzie mial miejsce kolo okna