• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam mamusie:-)
My dzis narazie zostajemy w domku:tak:
Po południu pojedziemy do mojej mamy, bo tata wyjechał do Niemiec do pracy, a mama przez to miejsca nie umie se znlezc:-( do tej pory byli jak 2 papuszki nie rozłaczki...:-p przywioze jej wnuczke to nie bedzie tak tesknic:-)

Paulinka juz coraz lepiej spi w łózeczku, ale zasypia tylko przy mnie...:baffled: masakra.... strasznie sie do mnie przywiazała! Ale jest przekochana... a ja z dnia na dzien ja coraz bardziej kocham:-p Jak i męża:tak: tak mi pomaga jak wraca do domu, nawet kapie mała, niech wie, ze ma tatusia:-) z reszta mam w domu ideał wiec nie mam sie czego przyczepic:-p:-p:-p tylko szkoda, ze jego rodzice sa inni:zawstydzona/y: ale co tam.... ;-)

miłego dnia!!! :-)

reklama
Dzień dobry babki!

Właśnie wróciłam z krótkiego spacerku z dziećmi. Justynka taka jest leniwa, że tylko 3 metry podejdzie i juz na rączki chce, a z dwójka dzieci troche męczoce to jest.

Asiowo i Mikusioa
Jak tak piszecie że wasio mężowie satacy dobrzy to aż zazdrość ściska. Muszę sie przyznać, żę mój S też nie jest ideałem. JEśli chodzi o kupowanie dla dzieci jakichś ubranek czy nawet zabawek, to kieruje się oszczędnością i mówi że i tak dużo mają, a zabawki po co kupywać skoro potem nie będą przydatne. Jesli chodzi o kąpanie to niestety kąpię dzieci sama. powiem tyle, że on tak mało czasu spędza z nimi, że gdyby musiał mówić o jakiś ich osiągnięciach, to nic by nie wiedział. Na prośby nie mam siły. Ilonko Wspólczuję Ci taki8ego faceta, wiem co to jest. Z początku obiecują sielankę, marzą o ideale rodziny, a potem sami zaprzeczaja temu co kiedyś mówili.:-(:confused:

ja mam to szczescie, ze prosic nie musze;-) maz sam wie co ma robic:-) nieraz kaze mi isc odpoczac, a on przewija mała a potem z nia siedzi:tak: a kąpie ja, dlatego, bo według niego za mało czasu z nia spedza... i w ten sposób wieczory sa ich:tak: Robi to wszystko by mała wiedziała ze ma tate, a w przyszlosci...by do niego odrazu przybiegała jak bedzie z pracy wracał:-)

Ja też sie o nic nie muszę prosić. Kryzys nam minął i jest jak dawniej. Ja wieczorami odpoczywam,a Mikołaj się zajmuje Nicole. W sobotę idę na imprezę z kumpelkami,a M. zostaje z Młodą :-):-):-)

Witam wszystkie ;-)

ZYWA - fajnie że napisałaś co się z Tobą dzieje ! :-) no i oczywiście wybaczamy nieobecność chociaż brakuje nam Ciebie ! :-)

FIRANKA - ty to z natury taka szalona chyba co ? :-) ja się zastanawiam czy mi się odwidzi po porodzie czy dalej będę taka hop szup na imprezy itp :-p bo niektóre koleżanki jak urodziły to już nie za bardzo ... a zostawić małą na noc to dla nich masakra ... :/

Ciekawe jak mój będzie się sprawdzał ... ale on raczej nie jest taki żeby czegokolwiek dziecku żałował jeśli to chodzi ... a co do kąpania to ja mu poprostu nie dam bo to taka ciapa że za bardzo bym się bała chyba :-p zresztą zobaczymy :-p

Czesc :-) a ja odpoczywam bo niedawno wrocilam z Rzeszowa !! zalatwialam sprawy w Zusie :dry: QZWA od 9 do 12 czekalam na swoja kolej zeby podejsc do okienka a te pipy robily co chwile przerwy na kawusie albo opychaly sie ciastakmi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczescie wszystko zalatwilam i teraz czekam na wezwanie od komisji - staram sie o rente socjalna :nerd: kazdy grosz sie przyda :-)
a tak to przy okazji kupilam P bilet lotniczy do domu-ceny sa koszmarne :sorry2: ale przynajmniej bedzie mial miejsce kolo okna :-D
potem skoczylam na male zakupy-kupialm Ali pare ksiazeczek zeby sie Ksztalcila Mala Profesorka:nerd::-):happy2:
a jak wrocilam dostalam od siorki prezent na imieniny - szmaciana lalke,wozek dla lalek,ukladanke z Teletubisiami i puzzel drewniane :-D
Ala spi od 13 :happy2:

Chwilami TY opowiadaj co sie dzialo jak Twoj Luby wrocil :-):-p

Per Zywa :-):happy2: nion nio widzialam Hanusie -SLicznie Wyglada :tak:

Asiowo masz racje ,niech Babcia troszke pobawi sie z wnusia to tak nie bedzie myslala o dziadku :happy2: zreszta nie bedzie miala czasu :-)

Firanka i sama idziesz na impreze ? maz sie zgodzil ? mi P odrazu by wypominal to do konca zycia-zazdrosnik z Niego :-):-D

Żywa dobrze wiedzieć,ze żyjesz:-p Fajnie,ze z pracą Ci tak wyszło i masz czas dla Hanusi:tak: Życzę owocnego podrywu robotnika;-)

Kasiulka nas czeka jeszcze ślub kościelny także i nasza dzidzia się pobawi:tak: No i my raz jeszcze;-)

A ja miałam dzisiaj pierwsze USG:-) Nic nie widziałam,bo ginka mi nie pokazała:-( Mam za to zdjęcie na którym jest główka:tak: Wiem,że dzidzia zdrowa,kręgosłup i serduszko w porządku,wierci się i kopie cały czas:-) I okazało się,że jest o 2 tygodnie starsza niż wynikało z miesiączki:tak: Termin przesunął się na 21 listopada,więc muszę poprawić suwaczek:tak: I wychodzi na to,że zrobiliśmy naszą dzidzię 14 lutego:tak:

Hej kochane:-)
ja tylko na chwile.. poszperalam na Śierpniowkach i doczytalam takiej wiadomosci z dzisiaj:tak: WIADOMOŚĆ OD MIKI:-)
"Urodzilam wczoraj o 20.35, mialam bardzo ciezki porod ale sn, do 3 w nocy mnie ratowali bo duzo krwi stracilam i tyle godzin mialam skurcze. Jak wroce to opowiem. Alanek zdrowy ma 55 cm i 3200 gram i jest grzeczny"
Mam nadzieje, ze nikt mnie za to nie powiesi:-p:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry