• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mika gratulacje!!!!!
I jeszcze chyba Angel nie pogratulowałam...Angel Tobie również gratuluję:tak:

Basia a Ty to dobry szpieg jesteś:-p Może idź na detektywa:-p

reklama
No dziewczyny!!!;-)
Niedługo to same mamusie będą na wątku:-):tak:

Ja sobie nudzę się. Dzisiaj obiadek trochę pózno będzie bo mamy w domciu pracownika i dopiero wieczorem będzie mół coś zjeść, a żę męża mamusia robi udka to nie mam ni do roboty. Mareczek śpi, a Justynka bawi się ładnie. Widzę tylko że na wątku też nikogo nie ma.

MiKA OGROMNE GRATUACJE!!!!!

Dziewczyny ogólnie mam pytanie do was bo zaczelam sie martiwc o moja dzidzie :( jakos tak dziwnie mnie boli brzuch ja na okres tylko ze prawie ruszyc sie nie moge z lozka:( wogole strasznie mi slabo jakos:( no i bol plecow masakra... no jeszcze jak by ktos mnie ciagnol za pepek od srodka :( czy to jest normalne?Boje sie.. Albo jestem zbyt duza panikara:)

wiesz? Jeśli d nastęonej wizyty masz trochę czasu tomoże lepiej pójdż do lekarza, zawsze będziesz miała pewność czy jest ok. Najważnioejsze żebys się zbytnio nie stresowała i nie zamartwiała.

reklama
Mam nadzieję, że Ci przejdzie, a nawet jeśli nie to nie będzie nic poważniejszego.

Ja zmykam. Internegt mam bezprzewodowy, a normalnego transferu tylko 100 mega zostało do trzynastego to nie będę tak zużywać, dziasiaj i takpraktycznie cały dzień siedzę.

Miłego wieczorku życze Wam, a Toibie Madziu spokojnej nocy.
Pa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry