• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karolina00 swietna wyszla ta szarlotka, musze sie opanowac bo dla mojego P nic nie zostanie, a mala jak sie po niej w brzuszku wierci, super:-)
KasiaF87 to super ze po wizycie wszystko ok, i widzisz jak sie uklada to juz wszystko po kolei
ilona172 nie nawidze tak nieodpowiedzialnych facetow, do mnie taki jeden przystawial sie jeszcze przed moim slubem, to jego laska z brzuchem chodzila, w zagrozonej ciazy byla, a on do mnie do domu przylazil, w koncu mu powiedzialam co o tym mysle, a moj P jak sie dowiedzial to myslalam ze go rozniesie, niektorzy faceci to w ogole nie powinni sie urodzic

reklama
Ilona qrcze zeby na wozek nie dac to juz jest beszczelnosc i jeszcze mowi kup nowe kolka :no: a zamontowac pewnie bedzie musial ktos inny bo On tego nie zrobi tylko pojdzie z kolegami:wściekła/y:

Kasia fajnie ze wszystko jest wporzadq z Bobaskiem :tak:

Ilona normalnie bym wykleła takiego i na oczy więcej oglądać nie chciała... co za HAM!!!

A coś nam sie Mika dzisiaj nie odzywa... hmmm.... to jak nam sie wogóle dalszy grafik układa? Mika, Karolina, i dopiero ja? oj to przerwy długie bedą...

Polna a u naszego Skarbka wszystko wporządku... Dzisiaj rano jak sie obudziłam to mu mówiłam że dzisiaj do lekarza pójdziemy i wogóle to jak mi sie wypiął to myślałam żemnie rozerwie (ostatni go wydusił jak usg robił to teraz ma złe wspomnienia:-p) a na wizycie lekarz jeszcze pyta czy dobrze czuje ruchy to odpowiadać nie musiałam bo kopa mu wysadził a potem tak sie wypiął że żałowałam że aparatu nie mam... :-D:sorry2:

Ostatnia edycja:
dziń dybry :-D oznajmiam,że wróciłam i mam się dobrze :) udało mi sie pierwszy raz w życiu opalić nogi :szok: napatrzeć się nie mogę ;-) boję się sprawdzić ile mam do nadrobienia więc zrobie to dopiero w weekend kiedy będę miała na to czas. Fotki wrzucę jak tylko Sz. wrzuci je na serwer.

PS

Kto mi napisze w telegraficzny skrócie co się działo przez ostatni tydzień?? Pliiiiizzzzzzz :-)

Ilona widzę że kolejni mężowie okazują się być hamami.
chyba każda ma jakis pronlem ze swoim mężem.

Justynka mi tu marudzi bo w ciągu dnia tylko pół godzinki spała to sie nie wyspała. A teraz na spanie jest za wczesnie.

Wlasnie sie przewrocila. zmykaam. milej niocy od razu zycze.

dobry ....nie było mnie cały dzionek bo byłam u taty bo moja mama w szpitalu i trochę w domku ogranełam i zrobiłam tacie i mojemu bratu obiad a na jutro ugotowałam im barszcz ukraiński!!!ech nom moje gardło już trochę lepiej ...przynajmniej moge przełykać bo tak to cały dzień nie jadłam ,ale opuchlizna nadal się trzyma ..możę robie sobie okład z kapusty!!!!miejmy nadzieje ze nie będe w sobote zpuchnięta!!KASIA to super ze z maluszkiem oki a ile teraz waży?????HEJ CHWILAMI a gdzie ty się tak opaliłaś????????

Chwilami witaj:-)

Kasiulka cieszę się,że jest lepiej z mężem i że z dzidzią wszystko w porządku:tak: Oby tak dalej:tak:

Ilonka szkoda gadać...Musisz spróbować zrobić z nim porządek...A jak nie...To dać sobie z nim spokój...Bo szkoda Twoich nerwów...

Ja chyba trafiłam na jakiś cudowny wyjątek.Mój mąż to prawie ideał.

Witaj Chwilami! Do opowiadania jest naprawdę dużo :)
Oliwka, dobrze, że już nie boli, a opuchlizna zejdzie do soboty, nie martw się.
Dobra, ja spadam, zwłaszcza, że ostatnio i tak mało kto czyta to co napisałam. Narazie.

reklama
Oliwka fajnie że gardło troche lepiej... Popieram rade dziewczyn... woda z sola pomaga :) A dzisiaj to było samo badanie bez usg... Mój lekarz uważa że usg jednak męczy dzidzie... Zresztą sama ostatnio zauważyłam że mały jakiś taki spokojniejszy i mniej chętny do kopniaków był po ostatnim usg... Ale teraz usg bede miała gdzieś za 5-6tyg już ostatnie... Bo następna wizyta 20 to pewnie jeszcze nie zrobi chyba że stwierdzi że do następnej może nie dojde :-p
Ania no widzisz nie wszyscy okazują sie księciami z bajki... Ja teraz tak w sumie stwierdziłamże M. też może przy mnie zgłupieć bo ja zazwyczaj sie śmiałam z tego że to tu mi przybyło to tam ale zawsze powtarzaliśmy że to dla naszego kochanego synka tak sie dzieje a ostatniomożemiałam gorszy dzień i dlatego tak wyszło...
Aaaa... M. jeszcze nie mój mąż... nie spieszy sie nam... chcemy sie tak chajtać żeby mały też sie pobawił :-)
Chwilka witaj spowrotem... dzisiaj własnie siemiałam pytać czy któraś nie wie co z tobą... opowiadaj gdzie i co robiłaś jak cie nie było...

No, no, no... gdzie ta Mika nasza?

smsik od Angel:MY CZUJEMY SIE Z DNA NA DZIEN CORAZ LEPIEJ. oLIWIEREK DOBRZE SSIE CYCA A JAJUŻ NAWET MOGE WYCHODZIĆ NA DŁUŻSZE TRASY (PRZEZ CAŁY KORYTARZ:-)) W PIĄTEK DO DOMU TO SIE NAPEWNO DO WAS BB CIOCIE ODEZWE, BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry