madzia1225
Wdrożona(y)
ewi dziekuje i zycze rowniez spokojnych snow :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiadomo co sie wogole stalo nie odpali i juz !! Koszmar dolownie , wychodzi na to ze to co moj R zarobil na dodatkowej pracy bedziemy musieli wydac na naprawe :/
Juz nie chce tego auta bedzemy brac inne na raty , bo jak sie ma to tak psuc to nie ma sensu go splacac
wrr jestem taka wsciekla ze szok !!

, ale nigdy nie zalowal na dziecko , chyba ze naprawde kasy nie mielismy a fifi chcial jakas zabawke !! Wiec mysle ze Twoj T troszke jest niepowazny i nie wiem chyba jesce do konca ze ma syna
!! Szkoda ze niektorzy faceci przypominaja sobie o tym po dluzszym czasie , tylko zeby nie bylo za pozno !! Powodzenia Kcohana ;-)
a teraz zrobila sie z niej kochcna mamusia , przypomniala sobie o dziecku jak wylecila do Usa
ja to lubie tez , ale teraz goraco i nie mam nawet sily przy garach stac 

czasami jak Go olsni to sie zapyta czy mi pomoc przy kapaniu , ale ja juz wole sama wszystko robic jak pozniej ma sluchac ze cos zle robie i wogole masakra jesnym slwoem !!
Nawet jezeli dasz sama arade , to i tak go gon o pomoc 

wkoncu pierwszy raz bedzie lecial samolotem
a co do renty socjalnej to to jest taka jak zwykla renta tylko ze dostaja Je osoby po wypadkach lub chorobach - wiec mam nadzieje ze mi przyznaja bo kazdy grosz sie przyda a przy okazji nie bede juz utrzymanka P
Kobieta niezalezna
:-)
moze faktycznie kupic nowy-nie znam sie !! P jak wyjezdzal do niemiec to sprzedal corse bo skoro ja nie mam prawka to nie oplaca sie by auto stalo w garazu i gnilo
:-)
;-)