• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Madziu ale jesli czujesz, ze cos nie tak to lepiej jedz do szpitala, moze lepiej to sprawdzic:tak:
ja tez jestem takak panikara jak Ty, a do tego jesli chodzi o malenstwo to podwojnie.. wiec trzymam kciuki ab obylo sie bez szpitala:tak:

Czesc Wam dziewczynki !! U mnie dzisiaj lipa popsul nam sie samochod :wściekła/y: nie wiadomo co sie wogole stalo nie odpali i juz !! Koszmar dolownie , wychodzi na to ze to co moj R zarobil na dodatkowej pracy bedziemy musieli wydac na naprawe :/:angry: Juz nie chce tego auta bedzemy brac inne na raty , bo jak sie ma to tak psuc to nie ma sensu go splacac :sorry2: wrr jestem taka wsciekla ze szok !!

A ogolnie to bardzo goraco nawet z domu nie wychodzimy bo nie ma czym oddychac !! W mieszkaniu sobie chlodze wiec jak sie wychodzi na dwor to jets takie uderzenie goraca ze mozna zemdlec :dry:
Mialam jechac jeszcze dzisiaj na czescpionki i nie pjade bo auto bedzie gotowe na wieczor dopiero , jak sie wali to wszystko po kolei :no:

Polna no moze i boje sie troszke , ale wkoncu bedzie pod opieka tatusia wiec nie jest tak zle , pozatym nie bedzie mnie az tak strasznie dlugo bo jakies 5-6 godzinek !! Mysle ze przetrwamy z niunia taka rozlake :):-)

Ilona moj R tez nie jest idealem bo robi tez rozne akcje mi:dry: , ale nigdy nie zalowal na dziecko , chyba ze naprawde kasy nie mielismy a fifi chcial jakas zabawke !! Wiec mysle ze Twoj T troszke jest niepowazny i nie wiem chyba jesce do konca ze ma syna :wściekła/y:!! Szkoda ze niektorzy faceci przypominaja sobie o tym po dluzszym czasie , tylko zeby nie bylo za pozno !! Powodzenia Kcohana ;-)

Karolina chyba ze tak :) To dobrze ze siostra Cie odrazu pokochala , bo mojemu R jak urodzil sie brat jak on mial z 9 lat to chcial Go doslownie zabic byl taki zazdorsny i tak w sumie odczuwal to od matki z ejest niepotrzebny :sorry2: a teraz zrobila sie z niej kochcna mamusia , przypomniala sobie o dziecku jak wylecila do Usa :wściekła/y:

Kasia F to super ze wszystko dobrze z Toba i z Synkiem :) To pakuj torbe i zostaje Ci cierpliwe czekanie :)

Madzik widze ze lubisz pichcic sobie , jak masz jakies fajne przepisy na szybkie obiadki lub ciasteczka to wpisuj na watek o pichceniu , podziel sie z nami :-D ja to lubie tez , ale teraz goraco i nie mam nawet sily przy garach stac :no:

Chwilka to opowiedz cos wiecej ?? Jak tam po poerocie Twojego SZ ? pewnie bylo goraco :P;-):-)

olwika to co sie z mama stalo ??:-(

Ania to Ciesz sie z idealu i mam nadzieje ze tak pozostanie :)

Mikus a ja tez dostalam cos na kolki jakies kropeli , ale nie ma jeszcze ubezpieczenia na nia i mi nie dadza , wiec musze jechac i poprosic zeby wypisali na Filka :):-) tylko tam czynne we wtorkli i czwartki ,a dzisiaj miala jechac a samochod wczoraj sie zepsul !

Asiowo to zasowaj do mamy zawsze bedzie jej razniej i w domu nie bedzie tak cicho :P:-) a co do rodzicow Twojego to ciesz sie ze ona jest dla Ciebie kochany , nie wszystko mozna miec naraz :P:-D

Ewii u mnie z moim R jest podobnie w pomaganiu , tez nie ma sily na prosby :/:no: czasami jak Go olsni to sie zapyta czy mi pomoc przy kapaniu , ale ja juz wole sama wszystko robic jak pozniej ma sluchac ze cos zle robie i wogole masakra jesnym slwoem !!

firanka ot masz dobrze bo moj R w zyciu by mnie nie puscil samej :/ , a sam to by chail wychodzic :/:-(

Ania niewyzyta wkoncu sie pokazalas :P pozdrowionka dla Hanusi , i powodzenia w podrywach robotnika :):-D

Femme najlepiej ucz od poczatku ze ma pomagac , bo jak popuscisz to potem kiszka bedzie i bedzie mial w nosie :sorry2: Nawet jezeli dasz sama arade , to i tak go gon o pomoc :D:D:-D

Polna to dobrze ze mu wzialas przy oknie heheh pooglada se chlop troszku :) a o co chodzi z ta renta socjalna >>??

Ania no to poszaleliscie na Walentynki :) i super , z ta data bo bedziesz miec dzidzie 2 tyg wczesniej :) Mniej czekania :):-D

Mika gratulacje :)

basiu jezeli pytasz o to Czy cie nie zabijemy to nie :D:-D

Madzia moze lepiej to skonsultowac niz mialoby sie cos stac :) lepiej dmuchac na zimne moim zdaniem ! takie bole to tez miala ale raz na jakis czas i tez mnie tak na pare minut zginalo wpol :/

Dziewczeta zaraz u mnie rodzice wroca z pracy i pojade do szpitala zobaczyc c sie dzieje z tym moim malenstwem bo jednak czuje ze cos nei tak :( Ale zobaczymy
odezwe sie jutro bo mam nadzieje ze tam nie zostane na noc:(
dobranoc

Ja mam 19 lat zaszłam w ciąże w lutym:*Z moim narzeczonym jestem 1,5 rocznym związku szczęśliwym:) Planowaliśmy maleństwo pół roku i się udało bałam się że nie mogę zajść w ciąże a tu niespodzianka;)Mój narzeczony ma 25 lat więc jest starszy ode mnie a mi odpowiada macierzyństwo w tym wieku;)Mam termin na 10 listopada a 15 listopada skończę 20 lat ;) Wymarzony prezent na urodziny:) W poniedziałek idę na usg bo to już 25 tydzień ciąży i muszę nagrać swoje słoneczko a wcześniej byłam 2 razy już i za każdym razem zasłaniało się nóżkami lub pupkami:)

Witam ;-)

Basia co TY tak od rana buszujesz po BB ? :-) u mnie Ala jak tylko widzi ze siedze przed kompem to odrazu pakuje sie na kolana i chce tez pisac :nerd::-D

Miska ano co bede mu zalowac :-D wkoncu pierwszy raz bedzie lecial samolotem :happy2: a co do renty socjalnej to to jest taka jak zwykla renta tylko ze dostaja Je osoby po wypadkach lub chorobach - wiec mam nadzieje ze mi przyznaja bo kazdy grosz sie przyda a przy okazji nie bede juz utrzymanka P :-D Kobieta niezalezna :nerd::-):happy2:

a z samochodem to faktycznie nie ciekawie :no: moze faktycznie kupic nowy-nie znam sie !! P jak wyjezdzal do niemiec to sprzedal corse bo skoro ja nie mam prawka to nie oplaca sie by auto stalo w garazu i gnilo :-D:-)
a i tak w nastepnym roku bedzie trzeba pomyslec o kupnie bo w przeciwnym razie przepadna mu obnizki z ubezpieczenia :sorry2:

Madzia daj znac czy jest wszystko wporzadq ;-)

Aleksandra Witaj i Zapraszamy do Wleczania sie w rozmowy :tak:;-)

Aleksandra Wi8tam serdecznie:-)
JAK Wam się zaczął dzień?

MadziuMam nadzieję, że wszystko ok z dzidziusiem i z Tobą. No i ze jesteś sobie w domku.

Justynka dzisiaj razem z Tatą spała, tak się wierciła, że z łózka spadła. Na szczescie za duzo placzu to nie bylo. S tylko zdenerwowany, że wyspac się nie może chciał zwalać do drógiego pokoju.

reklama
Mikusa z tym uczeniem mężów tomoże i masz racje, ale nie wszyscy są skłonni dotakich rzeczy. Mój uważa, że jak wróci z pracy to nie ma obowiązku obcowania z dzieckiem. Jak poproszę go o wykąpanie córki to narzeka,że nigdy odpoczynku nie ma i tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry