A
Asiowo
Gość
hej Mamusie
U nas zaczęło się kopać...
Mąż dziś złożł wypowiedzenie z pracy i jest na miesiecznym wypowiedzeniu... . Nie umiał juz tam wytrzymac, szefowa go gnebiła, dzwoniła do niego 24h/dobe... szkoda gadac:-( i tym sposobem zostaniemy bez kasy. Ja dostaje 800zł z czego np. za mieszkanie płacimy 1000zł, nie mowiac o resazcie:-( Mam nadzieje, ze maż szybko cos znajdzie, bo bedziemy musieli sie przeprowadzic do rodzicow lub tesciów:-( Nie wyobrażam sobie...
Mama bez taty tez troszke nie do zniesienia, a tesciach nie bede wspominać... :-(
Mój kuzyn próbował się podpalić, tzn popełnic samobójstwo, ale mu nie wyszło i lezy na oparzeniowce w siemianowicach
Dodam, ze jest w moim wieku i ma juz 3 dzieci, masakra:-(
Dobrze, ze chociaz mamy Paulinkę, bo dzieki niej troszke radości...
Bo narazie jakoś nie podłamałam:-(
Mała nie chce mi zasnać, a ja nie mam jak iść sie wykapać i taki flejtuch łaże...
Dzis jedziemy do kuzyna i jego żony, która tez jest w ciązy i 5 dzien po terminie...
Buziaki!

U nas zaczęło się kopać...
Mąż dziś złożł wypowiedzenie z pracy i jest na miesiecznym wypowiedzeniu... . Nie umiał juz tam wytrzymac, szefowa go gnebiła, dzwoniła do niego 24h/dobe... szkoda gadac:-( i tym sposobem zostaniemy bez kasy. Ja dostaje 800zł z czego np. za mieszkanie płacimy 1000zł, nie mowiac o resazcie:-( Mam nadzieje, ze maż szybko cos znajdzie, bo bedziemy musieli sie przeprowadzic do rodzicow lub tesciów:-( Nie wyobrażam sobie...Mama bez taty tez troszke nie do zniesienia, a tesciach nie bede wspominać... :-(
Mój kuzyn próbował się podpalić, tzn popełnic samobójstwo, ale mu nie wyszło i lezy na oparzeniowce w siemianowicach
Dodam, ze jest w moim wieku i ma juz 3 dzieci, masakra:-(Dobrze, ze chociaz mamy Paulinkę, bo dzieki niej troszke radości...
Bo narazie jakoś nie podłamałam:-(
Mała nie chce mi zasnać, a ja nie mam jak iść sie wykapać i taki flejtuch łaże...

Dzis jedziemy do kuzyna i jego żony, która tez jest w ciązy i 5 dzien po terminie...

Buziaki!

zla jestem..

jeszcze przed ciaza szukalam pracy i babka nawet chciala mnie przyjac (mam kurs kosmetczny)ale jak sie dowiedziala ze jestem taka kaleka to delikatnie powiedziala ze mnie NIE przyjmie
to jest najgorsze.. ja jestem terapeutom ale na Warsztatach zamiast terapeutow sa ludzie, ktorzy nie maja nawet z tym nic do czynienia.. ostatanio byla bakba po filologi rosyjskiej
to jest poprostu straszne..
kuzynka leciala na 5 i 6 a nie dostala sie na prawo w krakowie a kolega ktory ledwo wyciagal 4 dostal sie bez problemu a to tylko dlatego bo Jego tatus jest poslem