• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Mamusie:tak:

U nas zaczęło się kopać... :zawstydzona/y: Mąż dziś złożł wypowiedzenie z pracy i jest na miesiecznym wypowiedzeniu... . Nie umiał juz tam wytrzymac, szefowa go gnebiła, dzwoniła do niego 24h/dobe... szkoda gadac:-( i tym sposobem zostaniemy bez kasy. Ja dostaje 800zł z czego np. za mieszkanie płacimy 1000zł, nie mowiac o resazcie:-( Mam nadzieje, ze maż szybko cos znajdzie, bo bedziemy musieli sie przeprowadzic do rodzicow lub tesciów:-( Nie wyobrażam sobie...

Mama bez taty tez troszke nie do zniesienia, a tesciach nie bede wspominać... :-(
Mój kuzyn próbował się podpalić, tzn popełnic samobójstwo, ale mu nie wyszło i lezy na oparzeniowce w siemianowicach:zawstydzona/y: Dodam, ze jest w moim wieku i ma juz 3 dzieci, masakra:-(

Dobrze, ze chociaz mamy Paulinkę, bo dzieki niej troszke radości...
Bo narazie jakoś nie podłamałam:-(
Mała nie chce mi zasnać, a ja nie mam jak iść sie wykapać i taki flejtuch łaże...:zawstydzona/y:
Dzis jedziemy do kuzyna i jego żony, która tez jest w ciązy i 5 dzien po terminie... :tak:

Buziaki!

reklama
Asiowo głowa do gory kochana:tak: trzymaj sie.. maz napewno znajdzie szybciutko prace.. wiem, co czujesz.. my wlasnie z tego wzgledu mieszkamy u moich rodzicow.. A wsoe jeszcze uczyl(teraz na szczescie juz koniec) i dorabial u mojetgo taty.. czasem mielsimy az 300zl na miesiac z czewgo 150zl na benzyne, a czasem 600 zl zalezy od miesiaca.. teraz na szczescie jak wroci to bedzie szukal pracyw swoim zawodzie(pewnie jak ja znadziej to masazu to sie juz nie doczekam:-D:tak:)i bedziemy chcieli cos wynajac.. jeszcze ja bym musiala cos znalezc, ale jakos w moim zawodzie pracy niewiele:no:zla jestem..

Polna a tak jakos od rana buszuje..:tak:Trzymam kciuki za ta rente:-)a mam py: nie mozesz w ogole pracowac??

Ewi to szkoda, ze Twoj maz tak sie zachowuje.. Moj A tez nie dosc, ze pracowal to jeszcze sie uczyl i tez nieraz slyszlama, ze on zmeczony jest.. to ja sie go pyt a co Ty myslisz, ze ja sie wyleguje calymi dniamiw domu.. tez bym chciala odpoczac.. na szczescie zrouzmial.. przychodzil z pracy zabieral Lene na spacer:tak:Glowa do gory - powiedz mu prosto z mostiu - nie ma co sie patyczkowac:tak:

Hej Dziewczyny! Przede wszystkim... GRATULACJE DLA MIKI!!!!!!!! To teraz ja w kolejce...? :tak:
U nas znowu upał jak cholera :dry:
Asiowo wszystko będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze, to nie tracić nadziei :)
R. na rano pojechał i jestem sama w domku, muszę zaraz skoczyć do sklepu i kupić coś na obiadek, chyba pangę kupię, pyszna jest.
Miłego dnia, buziaki!:blink:

Ostatnia edycja:
dzieki! ale przeraza mnie tez to, ze ja dostaje kase tylko do listopada, do pracy nie wróce bo nie ma sie kto mała zajac... i paweł nawet jak cos znajdzie to mysle max 1500... z tego tez sie nie utrzymamy:-( mimo jego wykształcenia bedzie bardzo ciezko... nie wiem co zrobimy, narazie mnie to przerasta... mamy odłozone na czarna godzine... ale to starczy góra na 2 miesiace, max 3:-(

Asiowo to Trzymamy Kciuki zeby Mezulek szybko cos znalazl :tak: ale napewno dlugo bez pracy nie zostanie - tak mi sie wydaje ;-)

Basia wiesz moze i bym gdzies znalazla prace ale kto mnie zatrudni ?:sorry2: jeszcze przed ciaza szukalam pracy i babka nawet chciala mnie przyjac (mam kurs kosmetczny)ale jak sie dowiedziala ze jestem taka kaleka to delikatnie powiedziala ze mnie NIE przyjmie :blink: a pozatym zabardzo nie chcialabym zostawiac Ali-zastanawiam sie nad skrecaniem dlugopisow to przynajmniej bede przy Ali :-)

Ewi Basia ma racje ,powiedz mu wprost az moze za ktoryms razem zrozumie :sorry2:
ja naszczescie nie musialam prosic P !!

A ja pilnuje dzis Lucje bo siostra pojechala z Dawidem do psychologa na cwiczenia !! juz mnie glowa boli od tych piskow :dry:

Asiowo no to zawod ma spoko:tak: teraz tylko czekac az znajdzie fajna pracke.. ale seriow dzisiejszych czasach trudno znalezc cos fajnego, bo te lepsze posady sa zajmowane tylko dzieki znajomosciom:angry:to jest najgorsze.. ja jestem terapeutom ale na Warsztatach zamiast terapeutow sa ludzie, ktorzy nie maja nawet z tym nic do czynienia.. ostatanio byla bakba po filologi rosyjskiej:szok:to jest poprostu straszne..
Polna a szkoda slow na ludzi.. to masz racje jesli masz sie prosic o prace i zeby laskawie CVie przyjeli to lepiej olej ich.. przynajmniej bedziesz mogla z Ala posiedziec w domku.. to trzymam kciuki za rente:tak:

reklama
Basia QRCZe co ma filologia wspolnego ztym :sorry2::no: ale masz racje wszystko teraz sie zalatwia poprzez znajomosci albo dzieki pieniadzam tatusia :wściekła/y: kuzynka leciala na 5 i 6 a nie dostala sie na prawo w krakowie a kolega ktory ledwo wyciagal 4 dostal sie bez problemu a to tylko dlatego bo Jego tatus jest poslem:angry:
wiesz licze na to ze dostane jakies 700 zl to juz bedzie lzej i cos sie odlozy na dom !! a jakbym jeszcze dorabiala przy glugopisach to sobie pojedziemy na wakacje :-) za jakies 2 lata :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry