• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basia to dobrze bo ja ciagle slysze wkolo zebym juz ALi nie karmila :sorry2: oki daje Jej lyzke ale tak jak mowisz jedzenie ..czasami.. laduje w Jej buzi a a potem WIELKIE SPRZATANIE i przebieranie ALi - ja tez sie musze przebierac :-D a potem i tak po 10 minutach siadam i karmie Ja sama bo wtedy sie naje !! ale tak to wszystko sama wcina typu -chleb i chrupki !!

Madzik a ja mam stopien niepelnosprawnosci umiarkowany !! wiec co nie dostane ? :sorry2: przeciez do konca zycia bede widziala tylko na jedno oko-chyba ze odnajda jakis sposob na przyklejenie siatkowki o rozrusznik nie wspominam bo wprzeciwnym razie pewnie juz bym lezala pod ziemia :blink: a zanim mi go wszczepili miesiecznie kupowalam dwie paczki tabletek za 300 zl zeby jakos funkcjonowac-musialam oczywiscie sama sprowadzac z austrii bo zanim NFZ laskawie przyjmowac moje wnioski mijaly 2tygodnie,zanim dostalam lekarstwo mijaly kolejne 2 a i tak miesiecznie mogli tylko jedno opakowanie sprowadzic dla mnie:wściekła/y:

Wogole Ci wszyscy urzednicy komplikuja tylko ludziom zycie !!

reklama
Czesc Wam dziewczynki ::) Jak mija dzionek ??

Ja byla wczoraj pierwszy raz w pracy i robota nawet dosc nie jest ciezko , tylko nie wiem jak bedzie z karmieniem , bo cycki myslama ze mi odpadna po 5 h nie karmienie :/:dry: mysle ze moze bede brala sobie ze soba pompke i zawsze sobie cos sicagne mleczka i bedzie lepiej !! a pozatym nie wiem czy nie obejdzie sie bez kawy albo jakiegos innego dopalacza , bo wrocilam po 11 a o 6 wstalam i dosc ciezko :p ,a noramlnie bedzie wracac jesce pozniej :sorry2: A jak karmie to nie moge raczej kawy ?? No zobaczymy jak to bedzie , mam nadzieje ze dam rade :) MUSZE:-D

Madzia daj znac koniecznie co i jak z malenstwem ??:) Bedzie dobrze:-)

aleksandra witaj wsrod nas :)

Polna no to rusz dupencje i robic prawko :P

Mikus a sek w tym ze my mielismy prawei nowe auto , noo prawie w sumie z 2004 roku honde acord i dlatego chcemy go oddac bo jak sie psyuje teraz to co bedzie potem :wściekła/y:
W kwestii wychjowania to moze i masz troszke racjj , ale co zrobic jak facet nie cche sie nauczyc ?? ma to w nosie bo ponoc to babska robota :angry: Moim zdaniem duzo robi tu wychowanie matek , moja tesciowka niczego go nie nauczyla wszystko mial zrobione nic w domu nie pomagal i nie robil , przyzwyczail sie ze przychodzil tylko jesc i spac !!!:wściekła/y: I ciezko mu sie wdrozyc w takie obowiazki , bo ma przyklad na mamusi , tatus nic w domu nie robi i on tez nie wiec faceci musza tylko pracowac ??? Ja ucze filipka od malego ze ma mi pomagac w sprztaniu we szystkim czym moze ! Wiem ze jest jesce malutki i nie dokonca rozumie , ale potem bedzie mi latwiej i oczywiscie jego przyszlej malzonce:)

Ewii to dobrze ze nic sie nie stalo :-)

Asiowo to niciekawie :/ :no: ale wszystko sie szybko ulozy i maz znajdzie parce :) trzymam kciuki :-) a co kuzyna sklonilo do tego podpalenia ?? masakra i jesce chcial osierocic 3 dzieci !! chyba musi byc ostro podlamany !

basiu a jaki ty masz zawod kochana ??:-D

firanka u mnie to jest tak ze nawet jak wyjde to obraza majestatu przez rok i wypominanie przez nastepne 10 lat :-D dobrze ze Twoj jest taki wyrozumialy:)

Miska kobieta zajedziesz sie.. kurcze mam nadzieje, ze wpadniesz w rytm tego wszytskiego.. ja tak mialam w pazdzierniku jak zaczelam studia - myslalam, ze zdechne:confused:nie dalo rqady po miesiacu..
A co do mojego zawodu to nic specjalnego - jestem terapeuta zajęciowym:tak:wiec wiecie jakbyscie dziewczynki potrzebowaly to sluze pomoca:-Dzartuje oczywiscie:-p

Polna to przesrane masz z tym zdowiem.. powinni Ci przyznac rente - takie jest moje zdanie . alebo zmienic postawe proacodawcow.. serio.. kurcze ja ostatnio trafiam na samych dupkow.. jak slysza, ze mam dziecko to dziekuja:angry:to sie wypchajcie:wściekła/y:

Kurcze Madzia cos nam sie nie odzywa - mam nadzieje, ze u niej ok..

Miska a kto mi da prawko ? :-D chyba ze musialabym przekupic okuliste ale jak narazie szkoda kasy na takie pierdoly :sorry2:
a z praca to poczatki przeciez zawsze sa trudne ale wkoncu wpadniesz w rytm i bedziesz zasuwac jak robocik :-) kawy chyba nie mozesz pic-nie wiem ja zreszta za kawa nie przepadam :dry:

netgirl oj Polak wszystko potrafi :-D:-D:-D Ona startowala na Wawe !! a dla chcacego nie trudnego ,nie wiem jak to zrobil :sorry2: zreszta nawet nie wiem czy mieli jakies egzaminy wstepne !! moze jego tata mial znajomego w komisji albo wczesniej dostal pytania i sie nauczyl !! nie wiem i zbytno mnie to nie interesowalo bo to wkoncu nie o mnie chodzi wiec mi to wisi i powiewa :-):-D

Basia masz racje Madzia cos sie nie odzywa :confused: a moze jest w domku tylko lezy w lozku !! Musimy czekac !!

Ja do MAdzi będę dzwonić około 18 jak M. wróci z pracy i przyniesie mi karte do komóry.

Ehh...Miśka on chodzi nadąsany co po chwile i jak widzi,że mam to gdzieś to mu przechodzi,przecież nie będę się denerwować tym,że M. ma focha skoro i tak mu to przejdzie,tym bardziej,że ja w naszym związku dominuje i rządzę...

reklama
To znowu ja : :D :-D Jak tak dzisiaj mniej pospalam to jakos wszystko szybciej mi idzie hehe , ciekawe jak to bedzie na dluzsza mete :P jszcze tylko ze 4 prania zrobie i obiadek ugotowac bo chalupa prawie posprztana a jest 9:30 :-)

basiu a co mam zrobic ??? poddac sie brakuje kasy i jakos musze przetrwac ! Pozatym mam nieciekawa sytuacje z moim R wiec nie wiem jak to bedzie pozniej :/:-( jak zbiore sily i wene to napisze co i jak na zamknietym !! Jak nie dam rady normalnie to zrezygnuje z karmienia , mala wczoraj dostala pierwszy raz formule i spoko wszystko :) Tylko wiadomo mleko matki najzdrowsze:)

Polna sorki nie wiedzialam :zawstydzona/y: a z drugiej strony to ja tez slepne :/:wściekła/y: jak bylam mala to nie chcialm nosic okularow i mam za swoje :/ Mam wade rogowki trzeba specjalne szkla a teraz mnie nawet na wizyte tu nie stac :angry: wogole strach tu chorowac bo dlugi do konca zycia :-D

firanka to dobrze ze rzadzis z Ty :D U nas oboje chcemy rzadzic i stad te klotnie bo zadne nie ustapi :D: heh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry