• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka...
My wczoraj imieninki taty...nie lubie tak siedziec i siedziec przy stole i zrec i zrec i zrec:-D
Amelka byla grzeczna wywsiekala sie,wynosili ja chyba na zas:) Wlasnie padla. Niestety znow mamy problem kupkowy-podejrzenia jak juz pisalam na mleko niestety zrobilismy zapas na miesiac ale kupie inne i zobacze reakcje...
lolkak ho ho ho kogóż ja widzę:szok::-D(świrki)
cos mialam jeszcze dodac przypomni mi sie do dopisze:-p
Vegas ja w 6 mies bralam slub wyskakalam sie z wujami za wszytkie czasy chyba:tak:a bylam w 9 mies (2 tyg przed terminem)to jeszcze szwagierki wesele mielismy to wyskakalam sie ze myslam ze szybciej urodze no i urodzilam dzien przed planowanym terminem:-D

reklama
a u mnie małż z córą wrócili dopiero ok 14.30 bo okazało się, że Martynka spała u teściowej. Za to wróciła nie tylko z pampersami bo i ma nowe spodnie i skarpetki - Chrzestna znowu rozpieszcza mi dziecię:D Teraz Martynka poszła z moją mama do sklepu a małż do szwagra wymieniać wahacze w samochodzie. Do wieczora więc szaleństwa z Panienką M.:)

Gosia a u lekarza byłaś z Małą?
Liza a teraz coś Twój tatko gada jak masz trójeczkę?;)

wiecie uwielbiam ten wiek mojej córci:-) papuga z niej niesamowita:-)
np. naśladuje jak mój tata je, naśladuje jak moja mama wbija sobie insulinę - mama strzykawką a Martynka długopisem:-D, mówi jak ja ''opa'' kiedy dźwiga misia czy lalkę z ziemi, naśladuje jak kichamy czy ziewamy, śmieje się głośno kiedy ktoś się zaśmieje:-) cudnie to wygląda;-)

Vegas nie nic nie mówi, gadał tylko jak bylam z Hania w ciąży, potem to juz moje zycie i tyle, nie jego sprawa :-P

mz307 witamy. napisz cos wiecej:P czemu taki nick

reklama
Moj tez mnie tak uswiadamial, a matka najczesciej, choc jej sie nie udalo, bo mimo zaespieczenia (zastrzyk anty) zaszłam :-) tak musiało byc poprostu ;-)

Liza a przy Mikusiu też się zabezpieczałaś czy on już planowany był. Ja ponad rok brałam tabletki ale jak dla mnie były takie sobie, a że się strasznie bałam ciąży to były tabletki i gumka teraz tylko gumka. No chciałabym drugie ale jakbyśmy mieli więcej kasy i moglibyśmy sobie pozwolić żeby jedno było bez pracy i żebyśmy nie musieli się strasznie martwic:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry