• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam się z bolącym kręgosłupem rano.

Młoda, gratulacje dla Rafałka za pierwszy miesiąc. Ale zleciało, a jeszcze nie dawno pamiętam jak pisałaś tuż, tuż przed porodem.
Daffi, nie za wesoło u was. Oby szybko zlikwidowali objazdy przez wasze miasto.

Bry
Rox nie no nigdy takiego imienia bym nie dala dziecku :-p:no:

Daffi wspolczuje ze takie przykre wypadki sa...:no:
kamcia to dobrze ze dziewczynki rosna i dogaduja sie ;-)
młoda wsio najlepszego dla maluszka z okazji ukonczenia pierwszego miesiąca:tak: teraz dopiero zacznie mlody nabywac nowych umiejętnosci... ale to zlecialo...::tak:

u nas oki, miki spal z nami i jakos tak bylo oki. Zasnol poznawo bo po 20 a wstal zamiast później to 5:20 :dry: ale cóz...

witam :) my po okropnej nocy. mlody jak sie po 23 obudzil tak zasnal kolo 3. caly czas jakis taki marudny i placzliwy. nie wiem co mu jest. ja sie obudzilam z bolem gardla. normalnie masakra ;/ teraz mlody zasnal sobie, a ja mam chwilka czasu wolnego. jakies sniadanie zaraz zjem.

mloda gratki dla Rafalka. :)
vikamcia fajnie ze starsza sie opiekuje mlodsza :)
liza oj to Mikuś.. nie dal pospac
Daffi wspolczuje tych pzykrych wypadkow.

Daffi, ViKamcia udawajcie ze siebie nie widzicie tak bedzie po prostu korzystniej dla wszystkich:-)

daffi jak piszesz o tych wypadkach to przypomniało mi sie jak mieszkałam kieedys na wsi przez 16 lat co miesiac była przynajmniej stluczka, a 2-3 razy w roku auto potrącało kogos albo był jakis mega wypadek na kilka aut:/ To jest dosłownie straszne:/
Kamcia Widze, że świetnie sie odnajdujesz w roli podwójnej mamy:-)
młodamamusia a ty widzę spać nie możesz za bardzo:-p
Liza mój Kacper jak chodzi spać później to wstaje zawsze wcześniej:-D

Co do imion ja nie myslałam zbyt wiele stwierdziłam, że jak bedzie chłopiec to damy mu na imie Kacper, a mój T. sie zgodził i zaproponował, że dziewczynka bedzie miała na imie Julka co mi sie spodobało i w sumie juz na samym początku mieliśmy wybrane imiona:-p Potem miałam wątpliwości co do nich bo są dość popularne, ale trudno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry