• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jestem po dniu pełnym wrażeń:)
DOSTAŁAM PRACĘ!!:) Jako niania, powracam do starych dobrych czasów:D Nikola ma rok, raczkuje, praca u nich w domciu, czasem 6h, czasem 8, łącznie będę zarabiać ponad 1000zł:) Nigdy tyle nie zarabiałam jako niania, jestem prze HAPPY!! Trochę daleko mam bo 3km, ale będzie dobrze, mam nadzieję, że mąż będzie mnie woził w zależności od jego zmiany:D Zaczynam od jutra:D Pewnie będzie mnie tu momentalnie mniej, choć w sumie J ma II zmianę to wieczorem jak Mała będzie spała to wchodzić będę.

Byłam też z Perłą na szczepieniu. Była całkiem dzielna:) Dostała w nagrodę bransoletkę i naklejkę:) Kolejne szczepienie jak skończy 5 lat, po drodze bilans 2 i 4 latki:)

Umi a ja od początku czułam, że będę miała córkę, zaś J, że syna:P Ba, on był święcie o tym przekonany:P

Rox jak zrobisz sobie nową fryz to się pochwal:)

Anetka, Daffi fajne ubranka:)

ViKamcia super, że radzisz sobie z córeczkami:) Ciekawe kiedy zacznie się w nich konkurencja. Oby nigdy, ale to chyba nieuniknione.

Malwina może to faktycznie ząbki? U nas idą aż 3 na raz i też różnie to bywa z Małą, ale w nocy, bo za dnia to pozytywnie walnięta jest:D Moja Śmieszka:)

KasiaF piękne fotki:) Bije od Was szczęście:)

Kasiek ja kocham coucholandy, dla dzieci, bo dla siebie ledwo coś tam znajdę, ale dla dzieci jest masę ciuszków pięknych:)

Elwirka Twoja córa wygląda jak ta Nikolka, którą się będę zajmować:D Tyle, że Nikola ma brązowe oczka a Oliwka wygląda jakby miała niebieskie. Fajnie siedzi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry