• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza- Gratki dla Mikiego. Cudowne uczucie jak dziecko stawia pierwsze kroczki.:):)

Młoda- Rafałek rozkoszny:)

Rox- ale masz mężczyznę jak ze słonecznego patrolu:P Twój kolorek mi się podoba może kiedyś się odważe.

Dziękuje wam za życzenia:):)

Dziś mnie nawet teściowie zaskoczyli-bo wpadli na kawę(rzadko do nas podjeżdżają-raczej w drugą stronę), no i śliczną bluzeczkę dostałam:) Adaś też dziś mega grzeczny, spał nawet popołudniu i je od paru dni jak szalony-pewnie skok wzrostowy mu się szykuje-bo on tak rośnie skokowo i zazwyczaj wtedy je dużo. Wybija mu się piątka na dole- ale nie widać po nim. Chyba już nam ząbkowanie w kość dawać nie będzie. Te trójki teraz miał cieżkie.

Jutro mam cieżki egzamin z ochrony własności intelektualnej. Proszę trzymajcie kciuki:)Jak zdam to będę mieć już wakacje:)

ja też tylko na chwilkę bo dziś dzień pełny wrażeń i w ogóle na nic czasu nie mam...

lenka Sto lat!i kciuki zaciśnięte
młoda padłam :-DRafik uroczy:tak: a ten uśmiech mnie zabił :-D
Vegas super że w pracy ok oby tak dalej
Liza gratulację dla Mikusia dzielny chłopak!
rox wielki Boo cudowny a jak klata:-D,nic dziwnego że to zdjęcie cię powala bo i ja leże ,a Ty jak zwykle laska nie z tej ziemi:tak:

dzień dobry , ja to coś spać ostatnio nie mogę kręcę się w tym łóżku jak głupia ale to pewnie u każdej przyszłej mamy tak jest.
liza-dziękuje ,no my tez mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze z maleństwem już z nie cierpliwością czekamy na wizyte u ginekologa , gratuluje pierwszych kroczków
kasiek88kasiek-ja wiem że nerwy szkodzą tylko jak ja mam się nie denerwować skoro to o mojego synka chodzi:-(
kasiaF87-ja Ciebie też witam serdecznie
młodamamusia18- cześć śliczny ten twój skarb taki słodziutki

Dzien dobry :-)

nocka spokojna mały zasnął ok 22 obudził sie o 3 i teraz o 6 i znowu spi ;-)
Ale ładna pogoda:-D słoneczko świeci
To dobrze bo musze iść do urzędu :-D

Justyś
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lenka 3mamy kciuki z Rafałkiem;-)
Dominika dziękuje;*

Kasiek
Liza
Vegas
Rox
Justyś
Umi
Beacia
Mariolcia
Daffi
Anetka
Elwirka
Malwina
Lenka
Kamcia

MELDOWAĆ SIĘ !;-):-):-);-)

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam !;*

Ostatnia edycja:
Jo tyż :)

Rox da sie ustawic tak by kazdy post by w jednym kolorze w opcjach gdzies? czy tak w kazdym trzeba robic>? :p
Piękna ryzurka jak i włascicielka! a Boo... Super, pasuje do niego to imie :tak:

Nocka oki:-) wstalismy 6:45:-)
Ja jem sniadanie, kawa sie parzy, dzieci jedzą, wlosy juz umyte, tylko zaraz wysusze:P

I ja się melduję :-)
słoneczko u mnie widać... dzisiaj pewnie też zalatana będę,aby czekam na telefon od takiej jednej pani
Oliwierek mi buszuje w brzuszku... spać mi nie daje:-)

Dominika nie martw się bo to szkodzi!!! A widzę że będziesz październikową mamą jak ja i Liza i chyba Elwirka:) A suwaczki super wszystko widać:)
I ja jeszcze na październik... :-D:-D

Ale cisza.... :szok: :-)

Miki dzis postawil swoje pierwsze kroczki, jak zaczol sie puszczac tak mu ładnie dzis szło:) jestem az w szoku:tak: słodziak moj kochany.... dlugo na to czekalam....;-)

gratulacje :-D
Vegas, super że dzień w pracy udany :-)
Młoda, śliczny głodomorek :-)
rox, ale mnie zainspirowałaś !! mam taką samą długość włosów jak ty... też chcę taką fryzrurkę ;-)
Lenka, kciuki zaciśnięte :-)
Dominika, widzę że i w tym wątku się spotkałyśmy :-)

Młoda małemu juz zęby idą?:szok:
rox laska z Ciebie:-) fajna fryzurka i Boo oczywiscie
Eliza no gratulacje serdeczne, teraz to bedziesz miała z Mikim:-p hihi

Za mną kiepska noc mały 2 razy "obudził sie z rykiem" z czego za pierwzym razem udało mi sie go uspokoic po około 25 minutach, a za drugim razem po jakichś 7 bo sie wnerwiła i go delikatnie klepnełam po policzku to sie zdziwiony obudził i stwierdził ze chce isc spać... Jak ja kocham takie akcje:confused2: dobrze, że jest ich juz coraz mniej. A pogoda u nas sie zrobiła, nawet słonko wyszło:-D

edit lenka mój ma okres postoju:-D, powiedz mi ile Adaś urośnie:-p mnie młody powinien ruszyc gdzieś we wrześniu, biorac pod uwage ubiegły rok:-). No i gratuluje bezbolesnego zabkowania:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
I ja jestem

A u nas pochmurnie cały czas.

Nocka z jedną pobudką , czyli nie jest żle

ROx śliczna fryzurka, ja ostatnio sie zastanawiam czy sobie nie zciąc , ale troche mi zal moich włosów...
LENKA trzymamy kciuki
VEGAS fajnie ze w pracy dobrze:)
MŁODA ale Rafik ma usmiech ...wow słodki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry