Hej Kochane! U nas pogoda średnia, choc teraz wyszło słoneczko… Burze przeszły kątem, połyskało się, pobrzmiało i poszło, jedyne co to ulewa była straszna…
Dominika brzusio śliczny:-) zazdroszczę:-)
I niczym się nie martw bo dodatkowy stres wpływa tylko negatywnie! Nereczką też się nie przejmuj, bo tak jak pisały dziewczyny wcześniej, u takich maluszków czasami wcześniej rozwija się dany organ albo wydaje się większy a potem wszystko wraca do normy…
Umi tak rośnie jak na drożdżach:-)
Wstawie potem zdjęcie, ale musicie poczekac bo znowu przekoczyłam limit na necie i zdjęcia nie chcą się wczytywac
KasaiF ooo to ja jestem zdziwiona że Twojego bombla mierzyli jak zaczął chodzic… U wszystkich znajomych właśnie przed szczepieniem mierzyli…
Kasiek zdróweczka dla malutkiej… biedaczka:-(
Kinga chyba u większości z nas na smutki jedzenie:-) a potem bynajmniej ja mam zawsze wyrzuty

ale co tam
Rox zdróweczka:-)
Vegas cieszę się że w pracy Oki, chyba sprawia Ci dużo przyjemności?! Fotki prześliczne!
Młoda widzę że też masz problem co założyc na chrzciny, my co prawda robimy 31 lipca ale i tak nie wiem co włożyc… Wyciągnęłam sukieneczkę ale cycki mi tak urosły że nie mogę się w nich dopiąć:-(