reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no to masz fajnie jak ci z godziny płacą...
Vi się uczy i po polsku i po angielsku.. nawet jak leci bajka na mini mini "abc" po angielsku to często patrzy na nią a inne ją nie interesują :-)
ciesze się że się tak uczy bo wkońcu będzie i tak musiała po angielsku mówić czy to w przedszkolu czy na mieści , czy z koleżankami...
cz\asem sama do niej mówię po angielsku i jej mówię co jest co.. tak w zabawie .. jak ma jakieś zabawki i podpisane są zwierzątka to jej mówię po polsku i po ang i po mnie ładnie powtarza , kolorki też .. najtrudniej jej wymówić yellow :-p i mówi joł :-D

reklama
hej.
Witam z rana.
nadrabiam czego nie nadrobiłam.
Elwirka Dobrze ze mała robi jakieś postępy.
Kasiek ja tez strasznie się baklam dentysty, a jak sżłam z bpolącym zbem to i ze wstydem.
/Beacia Obyście w końcu doszli do porozumienia a tymczasem miłego odpoczynku.
Rox JEj kleszcz, ja miałam może ze dwa razy w ym raz w uchu. niemiłe przezycie.
co do tej babci to skzoda mi jej jak tak czytam o niej. tacu starsi luidzie naprawde mają cięzko w mieście.

witam się i ja. Zakupy na mieście porobione.
pogotowałabym dzisiaj coś, ale weny nie mam... obiecałam sobie że dzisiaj posprzątam, bo cały weekend zawalony mamy...
a na forum dotrę dopiero w poniedziałek popołudniu:rofl2:
a gdzie młoda mamusia ??:-)

rox, musi to dziwnie wyglądać, nowoczesne osiedle a obok wiejski domeczek,
trochę szkodami ludzi którzy właśnie całe życie mieszkają we własnym domku na wsi, a na starość zamiast pól, otacza ich już miasto.
Liza, jeszcze jedna fasolka ??:-)
Vegas, no to zaszalej z wypłatą. ładnie ci dziecię rośnie:-)
a Majeczka, cudna :)
Vikamcia, gratulacje dla córki za angielski i nowe ząbki:-)

witam sie :)
Moj kacper super zniosl podroz. zatrzymywalismy sie tylko ze 3-4 razy na 7 godzin jazdy. zajechalismy o 1 w nocy. mlody do 6 spal. poszalelismy troche i niedawno zasnal.

vikamcia fajnie ze twoja mala uczy sie 2 jezykow od malego. ja kacpra tez chce uczyc jak zacznie gadac.
vegas nie ma to jak szalec po wyplacie. ;)
rox przejezdzalam w nocy przez piłe :p

dzien wczoraj udany wkoncu wyszlam z domu do ludzi tzn spotkalam sie z dziewczyna z forum pazdziernikowek i bylysmy na smerf paradze i bylo fajnie, a oli u babci a ja odpoczywam
beacia zycze humorku i poprawy nastroju z mezem
liza oby szybko wyszedl zabek

Hej lachonki:)

rox rzeczywiście szkoda tej babuszki taka biedna poczciwa staruszka;/

Vegas na zdjęciu myślałam że to Martysia i już miałam się bulwersować gdzie jej blond anielskie loczki!!!Ale śliczna dziewczynka:) A to chrześnica ale chudzinka z niej:) moja mierzy 88cm i ma 12kg:)

beacia
to fajnie że udało Wam się przejechać ja to nawet nie próbowałam bo kiedyś to godzinna podróż była męczarnią teraz juz ok ja siedzę z przody a Domka w foteliku ładnie:)

Mariolcia super że zakupy udane ja też na forum będę dopiero w poniedziałek:)

Lizka
współczuję z tym ząbkiem my mamy wszystkie prawie za sobą trzym się!!!

Vikamcia
super że mała tak dużo umie i to w innym języku moja prawie dwa miesiące starsza a tylko po swojemu gada:)

Cześć dziewczynki ja to w sumie żeby podpisywać bo nie wiem czy znajdę czas lekkim popołudnie wyjeżdżamy nad jezioro i będziemy dopiero wieczorem w poniedziałek i tam też będziemy rocznice obchodzić:) Jeszcze nie wiem jak to będzie:D:D Słuchajcie Domka robi postęp woła sisi i biegnie do toalety jeszcze nie zrobiła ale już woła chyba dlatego że jak byliśmy u koleżanki to pokazywałam jak jej córka robiła może coś z tego będzie. Nie żegnam się jeszcze może wpadnę popisać:) W komórce mi forum niestety nie działa:)

reklama
Elwirka, super że spotkanie z drugą mamusią udane.:-)
Kasiek, To wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy !!:-D
życzę też udanego weekendu nad jeziorkiem :)
i gratulację dla Domisi :-)

ja miałam ogarniać w mieszkaniu, a tu mi BBnałóg nie pozwala :)

Do góry