reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :-)

Miłego weekendu :tak:

Młoda jakie fajne fotki :-)

Malwina opowiadaj jak tam jest? Tez się chciałam wybrac do Zoo Safari tylko koło Łodzi,ale nie pamietam miejscowości.

Liza u mnie tez lipna pogoda. Znowu będziemy tkwic w domu:dry:

reklama
Hejka Kochane!!

Malwina Zazdroszczę wspólnie spędzanego czasu:-) My jeszcze tydzień z kawałkiem i wyruszamy nad morze:-) Doczekać się nie mogę:-D

Liza Gratuluję czwóreczki:-)

Młoda Rafcio śliczniusi... Słodziutki buziaczek:-)

Elwirka
słodziaczek:-*

A to foteczki z chrzcin:-)

Ta baba za świadkową to walnięta ciotka(czyt.teściowa)
DSC_0074.jpg

Załączniki

• DSC_0068.jpg
    DSC_0068.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0076.jpg
    DSC_0076.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0081.jpg
    DSC_0081.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0085.jpg
    DSC_0085.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0086.jpg
    DSC_0086.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0093.jpg
    DSC_0093.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0094.jpg
    DSC_0094.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0098.jpg
    DSC_0098.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Kamcia Zuza tak samo, też staje w kałuży i chlapie, tylko akurat na filmiku tak nie robiła ;-)

Vegas no to zaszalałaś :-) fajnie tak mieć swoją wypłatę, może i ja w końcu się doczekam ;-)

Malwina oo super, że byliście w tym ZOO, pokaż jakieś fotki ;-) też mieliśmy jechać, ale teraz nie damy rady, najwyżej we wrześniu się wybierzemy.
Zuzi się podobało?

Liza gratuluję ząbka :-)

mlodamamusia ładnie Ci było w blondzie ;-)
A Twój Rafałek jest cudny, tylko schrupać :-p

klaudix fajne fotki :tak: ale Ty jesteś ładna!! ;-)

My dzisiaj sobie trochę pospaliśmy, bo do 9:40 :-) rzadko to się zdarza, więc jestem zadowolona, a jak się wyspałam :tak:

Zuza teraz bawi się figurkami ze świnki peppy, a P. pojechał na poszukiwanie kolejnych :-p bo Zuzia bardzo je lubi, a udało nam się kupić tylko 3, innych nigdzie znaleźć nie możemy :dry:

Witam :)

Ja muszę się znowu wkręcić w to forum bo D. ciągle pracuje i nawet nie ma do kogo buzi otworzyć nie licząc Zosi ;P.

Liza gratuluje czwórki ;) Moj babel ma dwie dolne jedyneczki dopiero.

młodamamusia a Rafcio jest przepieknie cudowny taki maluszek do schrupania :) Te dzieciaczki tak szybko rosną... Zosia już jest taką dużą babką ;)

Muszę wam pokazać jak urosła.
IMG_7937.jpgIMG_7952.jpgIMG_7979.jpgIMG_8005.jpg

Idę przeprać jej ubranka póki śp.

Miłego dnia dla wszystkich.

Witam sobotnio:) U nas jak co sobotę sprzątanie było, obiadek i mąż wyfrunął na zakupy, Mała jeszcze śpi. Kupiłam dziś Małej adidaski, tak się w nich zakochałam, że szok. Ale trzeba było bo z wcześniejszych wyrosła. A te kupiłam ciutkę za duże co by na jesień były dobre. Dziś wieczorem grill u teściowej bo J robi takie spóźnione urodzinki;) W formie grilla:) Jest pogoda, trza korzystać.

Młoda super Ci było w blondzie!! A Rafik słodki:)
Elwirka to oryginalne foto czy wstawiałaś twarz Małej do szablonu?
Gosdia, ale masz fajną córę:D Ta umorosana fotka naj naj:D ładne imię dla córci, też myśleliśmy nad Zosią:))
Klaudix super fotki! Fajny masz kolorek włosów. Ja to zakochana jestem w takim blondzie od dawna, ale boję się zafarbować bo nigdy nie farbowałam i jakoś tak.. :p:p

Zaszalałam dzis! :-D
Od rana zdążyłam pozbierac klatke pełną ogórków, potem pół kubła fasolki, i byla pora kładzenia mikołaja(oczywiście przy wszystkim bylam z dziecmi, Hania mikolaja najpierw zabawiala w wózku przy ogorkach a do fasolki to miki juz sam se chodzil i pomagał mi) wiec tak kolo 10:40 polozylam go i zasnol od razu. a ja sie wziełam za fasolke z ogórkiem w sosie pomidorowym, potem ogórki konserwowe, i na koniec ogórki w musztardzie! Własnie sie skonczyly pasteryzowac!:szok: Do tego tak bylam zajeta robotą ze zjarnelam sie ze Mikołaj jeszcze spał i w sumie drzemka trwała aż 3h:-D zdążyłam prawie szystko zrobic, pasteryzowaly sie w musztardzie jak ja dawalam malemu zupke:tak:
Jeszcze bym zrobila kwaszone ale nie mam chrzanu;/
Na dworze gorąco! 30stopni w cieniu!
Do tego jestem samiusienka w domu, rodzice pojechali do siostry, bo miala male nieszczescie i oby bylo z nia oki:(

Widziałam klaudix fotki z chrzcin! super!!!:tak:
Młoda Twoje zdjecia tez pikne:)
I pamietam jeszcze jakiegos tygryska? kurcze nie pomietam tylko kogo fotka, przepraszam - ale cudna:tak:

Padam... :dry: Niech no tylko M tego nie doceni wrrr... skopie Go :-D

reklama
Do góry