reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Daffi ale Jula duża rzeczywiście wygląda na 3 latka a jest od mojej 2 miesiące młodsza i siada na nocnik i gada. Tak Dominika od urodzenia ma takiego pieprzyka narazie nic z nim nie robię bo nie mogę przy porodzie powiedzieli mi że dermatolodzy mają na to sposoby... Ale jak będzie starsza i będzie jej przeszkadzać to coś zrobimy. Jak na razie wszyscy się nim zachwycają
Vegas to widzę że mała ma dni pełne wrażeń które rekompensują jej brak mamy super
Herbatka cudowny brzuszek eh i kolejna październikowa mama się szykuje
Liza fajne fotki tylko dlaczego Hani brakuje... Wiesze ja to bym jej obcieła chociaż z tyłu trochę bo zapuszczam jej ale już nie wyglądają atrakcyjnie więc chyba zacznę jej powoli równać
Malwina powiedz później co kupiłaś bo i ja muszę niedługo. Nie martw się jak Dominika miała półtorej roku to też nie chciała słyszeć o nocniku
sprzątanka
umi a właśnie wszyscy mówią że tylko i wyłącznie podobna do C. Rzeczywiście Kacper duży moja ma 12 kg male 5 miesiący młodsza i do tego dziewczynka i ma 88cm moja koleżanka ma córkę rok starszą i ma 98 więc pewnie Wy jesteście wysocy
Domka jakaś marudna nie wiem czy to nie trójka już się przebija bo jest prawie na wierzchu w nocy jęczała teraz też eh... Teście się pakują
Mama dzwoniła że wujek ze śląska przyjechał zajmuje się fotografia i przywiózł 40 ladnych zdjęc jak od profesjonalisty i to z oczepiny, po za tym, pudlo ubran i butów oraz pudło zabawek
Vegas to widzę że mała ma dni pełne wrażeń które rekompensują jej brak mamy super
Herbatka cudowny brzuszek eh i kolejna październikowa mama się szykuje
Liza fajne fotki tylko dlaczego Hani brakuje... Wiesze ja to bym jej obcieła chociaż z tyłu trochę bo zapuszczam jej ale już nie wyglądają atrakcyjnie więc chyba zacznę jej powoli równać
Malwina powiedz później co kupiłaś bo i ja muszę niedługo. Nie martw się jak Dominika miała półtorej roku to też nie chciała słyszeć o nocniku
sprzątanka
umi a właśnie wszyscy mówią że tylko i wyłącznie podobna do C. Rzeczywiście Kacper duży moja ma 12 kg male 5 miesiący młodsza i do tego dziewczynka i ma 88cm moja koleżanka ma córkę rok starszą i ma 98 więc pewnie Wy jesteście wysocy
Domka jakaś marudna nie wiem czy to nie trójka już się przebija bo jest prawie na wierzchu w nocy jęczała teraz też eh... Teście się pakują
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
daffi zdrowka dla Julki;*
liza Hania zostanie fotografem;-) ślicznie;*
Umi duuzy Kacperek;-)
liza Hania zostanie fotografem;-) ślicznie;*
Umi duuzy Kacperek;-)
Ostatnia edycja:
Daffi może zjadła coś nie takiego, że miała takie pierdy i organizm tak zaeragował. Lepiej dmuchać na zimnne i isć do lekarza. Zdrówka dla Malutkiej.
Umi co do pogody to się zgadzam.. Jest jakby był późny wrzesień, wiatr i zimno choć jest słońce, przynajmniej u nas tak jest
.
Dobrze ze nam się udało chociaż jeden dzień być nad morzem...
My już po obiedzie
Dzisiaj byłam leniwa i pierogi z truskawkami z paczki
Zaraz mimo tej pogody ruszę spacerkiem z Zosią do mojej mamy 
Zosia akrobatka próbuje skarpetkę ściągać i włożyć ją do buzi.
Miłego dnia
My odezwiemy się jeszcze wieczorem 
Umi co do pogody to się zgadzam.. Jest jakby był późny wrzesień, wiatr i zimno choć jest słońce, przynajmniej u nas tak jest
Dobrze ze nam się udało chociaż jeden dzień być nad morzem...
My już po obiedzie
Zosia akrobatka próbuje skarpetkę ściągać i włożyć ją do buzi.
Miłego dnia
.Aneta.
kasiek fajne fotki
Dominisia jaka ładna jest 
Daffi Współczuję tak wczesnej pobudki, chociaż my tez dzisiaj przed 7 pobudke mieliśmy
To Julce i tak nieźle idzie z nocnikowaniem
jeszcze troszkę i wołać zacznie.
Vegas Ty nigdy włosów nie farbowałam to u Ciebie żadnego problemu nie będzie, żeby pofarbować na jasny blond
spróbuj, najwyżej pofarbujesz na ciemniejszy, jak Ci się nie spodoba.
Liza nie obcinaj Hani włosów
ładnie wygląda w takich dłuższych.
umi ale Kacperek jest wysoki! I myślę, że do swojego wzrostu wcale za dużo nie waży
moja waży 14,5kg ale ma tylko 92 cm.
Też chciałam sobie zrobić lekką trwałą, pytałam fryzjerki, ale miałam wrażenie, że sama nie rozumie o czym mówi i chyba nie wiedziała jak to zrobić, więc zrezygnowałam
Daffi tak od razu do lekarza? Przecież to nie jest jakaś wielka gorączka.
Postaraj się znaleźć jakieś zdjęcie w ciemnych włosach :-)
Nie zdziwcie się jak dzisiaj zostanę łysa! Po południu rozjaśniam włosy i na to nakładam inną farbę

Daffi Współczuję tak wczesnej pobudki, chociaż my tez dzisiaj przed 7 pobudke mieliśmy

To Julce i tak nieźle idzie z nocnikowaniem

Vegas Ty nigdy włosów nie farbowałam to u Ciebie żadnego problemu nie będzie, żeby pofarbować na jasny blond

Liza nie obcinaj Hani włosów

umi ale Kacperek jest wysoki! I myślę, że do swojego wzrostu wcale za dużo nie waży

Też chciałam sobie zrobić lekką trwałą, pytałam fryzjerki, ale miałam wrażenie, że sama nie rozumie o czym mówi i chyba nie wiedziała jak to zrobić, więc zrezygnowałam

Daffi tak od razu do lekarza? Przecież to nie jest jakaś wielka gorączka.
Postaraj się znaleźć jakieś zdjęcie w ciemnych włosach :-)
Nie zdziwcie się jak dzisiaj zostanę łysa! Po południu rozjaśniam włosy i na to nakładam inną farbę

Mariolciaa
Kasiek, jakieś znajome to jeziorko
może się mylę... białka ?
fajne zdjęcia
Daffi, super gwiazda na nocniku
oby żadne choróbsko się do was nie przypałętało...
Malwina, udanych zakupów
a mi się dziś nic nie chce... pogoda taka piękna, że tylko w domu siedzieć:-(
ehh obiad to jakiś trzeba wykombinować, bo jakoś na gotowanie dzisiaj minie idzie...
Umi, no proszę jak Kacper urósł

fajne zdjęcia
Daffi, super gwiazda na nocniku
oby żadne choróbsko się do was nie przypałętało...
Malwina, udanych zakupów

a mi się dziś nic nie chce... pogoda taka piękna, że tylko w domu siedzieć:-(
ehh obiad to jakiś trzeba wykombinować, bo jakoś na gotowanie dzisiaj minie idzie...
Umi, no proszę jak Kacper urósł
.Aneta.
Daffi no to trzymam kciuki, żeby żadne choróbsko się do Julki nie przypałętało.
Ja to ogólnie do lekarza idę w ostateczności
Zuza była 2 razy i za każdym razem dostała antybiotyk.. mimo, że jak pierwszy raz była to 2 miesiące miała
teraz nie chodzę, bo wiem, że znowu dostanie antybiotyk!
jak kaszle czy ma katar to sama coś kombinuję, tak jak piszę, w ostateczności wybieram lekarza 
Ja to ogólnie do lekarza idę w ostateczności

pinky sky
Marolcia niestety nie ale blisko j. Białe w Okunince
Daffi oby małej szybko się polepszyło, może jakiegoś wirusa złapała lepiej to sprawdzić
anetka może dzisiaj będzie lepiej z tym farbowaniem
i nie trzeba będzie trzeci raz bo naprawdę wyłysiejesz
gosida rozkoszne są takie maluchy jak wkładają sobie do buzi np. skrpetki i je wszystko interesuje
Daffi oby małej szybko się polepszyło, może jakiegoś wirusa złapała lepiej to sprawdzić
anetka może dzisiaj będzie lepiej z tym farbowaniem
gosida rozkoszne są takie maluchy jak wkładają sobie do buzi np. skrpetki i je wszystko interesuje
reklama
Mariolciaa
kasiek, o właśnie... tak po zdjęciach kojarzę, że znajome molo widzę:-)
no mała pomyłka
no mała pomyłka