• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elwirka dobrze ze ma Ci kto pomoc przez weekend. odpoczniesz sobie troche.
Vegas to musi byc fantastyczne uslyszec cos takiego od wlasnej corki ;-)
Liza jak Hania sobie radzi ? Narzeka juz czy nadal cieszy sie z nowego miejsca ?
kasiek wyskoczylas na browarka w koncu :-D?

ja dzis pospalam az do 7.00 :eek: pogoda tragiczna, ale chyba umyje okna

reklama
Nancy a zdrówko jako tako, własnie miki wisi mi przy nodze ;P jeczy przez to że chyba zeby mu beda wychodzic nastepne :dry: a tak to oki.

Herbata heheh Hania ciągle rano wstaje do szkoly chetnie, chodzi spac tez lepiej i wczesniej! rano wstaje zadowolona a dzis jak jej mowilam ze jutro do szkoly nie idzie to az sie skrzywiła ;P dziś ma na zajęciach angielski lub religie ;P ciekawe:)

Ide nawet kawy wypic spokojnie nie moge wrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Hej dziewczynki

Liza nie wiem czy słyszałaś informacje Ministra edukacji co do przyszłorocznych 6-latków? Jaka pilna uczennica z Hani dobrze że sobie tak radzi:)

Herbatka
jak nie jak tak:) tylko szkoda że mi kupił jednego a sobie dwa;/

Nancy jeszcze nie zdecydowałam ale przejże te tapety i tak już w tym tygodniu nie zaczniemy może od poniedziałku jak nie pojedzie do samochodu. W ogóle latają z teściem jak koty w marcu bo chcą kupić następnego tira:)

Elwirak współczuję nocki może ząbki idą??

Vegas rzeczywiście zimno jest wieczorem. Ja czekam z niecierpliwością na @ bo jakoś go nie ma a C już podenerwowany chodzi hehehe

Dziś już wychodzę z kuchni bo mam dość nie lubię przetworów, zupka się gotuje będzie kalafiorowa, biorę się za sprzątanie reszty domu bo jak jutro wszystko mi przyjdzie na raz to umrę;/;/ C zabrał Dominikę do dużych bumów:)

liza fajnie że Hania szczęsliwa chodzi do szkoły :-)
vegas teraz jest tak a późńiej bedzie kocham :-) więc już niedłygo się doczekasz...
ja pamiętam jak VI miała okres że móiła na wszystko nie jak i na pytanie kochasz mnie?? nie!:sorry:

Kamcia widzę że nowy suwaczek i zaraz będziesz miała rocznicę:) I poznaliście się 18 lat temu?? Jejku to szmat czasu!!! Ile Ty masz lat jeśli wolno się zapytać??
suwaczek mam już od dawna :-) :tak: tyle ż eprzez te przewijaki nie widać go niestety:sorry:
tak znamy się 18 lat a w sumie za 2 miechy będzie jak się znamy 19 lat :-) a ja mam 24 ..
od pisakownicy :-)
i to jest moja pierwsa miołość.. ja jego też pierwsza :-p hehe od 1 spojrzenia... i wróciła do nas po latach :-)

witam Mamusie
nancy dziękuję u nas juz lepiej tylko ten katar. BYlysmy dzis u neurologa mamy zrobic usg glowki mam nadzieje ze wszystko ok.
wogole bylam u nas w osrodku po skierowanie do neureologa bo przemila pani w recepcji zapomniala nam powiedziec ze musi byc a ja zapomnialam:zawstydzona/y:
ale poszlam do osrodka nasz rodzinny na urlopie wraca dopiero w poniedzialek,a ta rura co go zastepuje nic nie potrafi normalnie nic niedosc ze niedowidzi to jeszcze zaczela gadac ze do pediatry z dzieckiem najpierw powinnam isc ze to od pediatry ze to ze tamto i mowi gdzie pisac skierowanie. mowie ze do neurologa do szpitala,a ona do szpitala idzie sie lezec i wpisala do poradni dzieciecej! noz k***a!!!!i co ja daje w szpitalu a ona do mnie ze co ona tu pani napisala do neurologa musi byc . jak sie zdenerwowalam,ale ja zaczne dopiero wojne w poniedzialek jak pojde po to skierownie,do mojego rodzinnego. bedzie mnie tu jakas rumpla pouczala pffff.....:wściekła/y:

sie zdenerwowalam. O

reklama
gosia no to faktycznie mialas przejscia z tym skierowaniem ;P oby usg wyszlo oki!

kasik heh własnie usłyszałam co planują zrobic szesciolatkom i sie wkurzylam! no serio! ;/ powinni choc zrobic prawo wyboru czy dziecko ma isc czy nie do pierwszej klasy a nie ze do sierpnia co sie urodzili tak a ci dalej to nie, bo wtedy moja Hania straci bo jest z października a jest o wiele mądrzejsza niz np. mojej sasiadki syn z maja ;/ porazka... wkurzylam sie serio :dry: :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry