• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasiek na necie doczytałam to co napisałas :-D

młoda:szok: w morde ale drogie ;/ mnie na takie nie stac, teraz za jedno op. płace 12-13zł ;]

zrobiłam nalesników z malinami<mniam> dzieciaki wcinałyyy.... ;)

Witaaaam:)

Przeczytałam wszystko i nie pamiętam chyba już co komu odpisac ;P

Nancy, dziękuje, ze pytasz. Najadłam się gripexów i jest ok ;d a juz myślałam, ze umrę z niewiadomej przyczyny.
Kasiek, udanego wypadu.
Młoda, ale uważaj na swojego i bacznie go obserwuj. To jak Rafcio sie ślini to będą szły ząbki ;d Powodzenia, oby spokojnie to przechodził. Udanego wypadu jutro do babci. Też biorę YAZ.
Liza, czyli dzieci Zostały podzielone do osierpnia i od sierpnia. Trochę bez sensu... Zdecydowali by się w końcu a nie mieszają i rodzicom i maluchom w głowach.
Herbata, widzę że Ty dalej szalejesz z tym sprzątaniem ;) jeeeju już niedługo :D

Ja wkońcu dostałam @.
Posprzątałam sobie dzisiaj wsystko, zeby jutro już mieć wolne. Zakupiłam butki na zimę, takie krótkie za kostkę, długie już mam ;).
Zosia dostała pełno ubrań od moich kuzynek, niektóre takie piekne że ach ;).
Mała już śpi, D. w domu , zaraz wpada do nas jego siostra ze swoim facetem to się trochę posiedzi.

A chciałam się jeszcze zapytać, jak dziecko ma dziurkę w sercu to jest możliwość, że się zarośnie, prawda? I nie ma to jakiś większych konsekwencji?

Ostatnia edycja:
mloda ja tez najbardziej po proszkach obawiam sie tycia ;) ale we wtorek mam wizyte to i mi cos przepisze:)

ja to niestety musze uciekac bo mnie juz nawoluja nazmiane corcia z mezusiem....Ami tak szybko łapie, wie o co chodzi...Bozia pokazuje paluszkiem na obraz,babci kwiatki tez no i nas domownikow paluchem pokazuje kto gdzie jest:) Amelka to oczko w glowie R nauczyl ja i teraz wola tato...Boze jak ten czas szybko leci niedawno byla taka malusia....

Hej.
Ja poczytałam tylko ostatnie dwie strony bo na tel patrzę.
GODSIA Wiesz z ta dziurka w serduszku to wystarczy obserwacja. Justynka ma taka przypadłość i przez pierwsze lata jeździliśmy ok dwa razy w roku do kardiologa a z czasem to się zarasta.
GOSIA Dobrze że już lepiej.
U nas już końcówka wykopków jeszcze tylko jutro o ile pogoda pozwoli.

reklama
trzymajcie kciuki abym wygrała licytacje na allegro :-D

;-) pewnie juz śpicie ? ;-)
ja tez pomalutku uciekam;*

A teraz coś na osłodzenie nocy ;-)

MÓJ MĘŻCZYZNA ;*;-))))))))))))))))))))
Zobacz załącznik 391337Zobacz załącznik 391338 Mama Rafa&#322; 14.09.2011.jpgRaafa&#322; 16.09.2011.jpgRafaa&#322; 9.09.2011.jpgRafcio 09.09.2011.jpg

a tymczasem uciekam spać ;*
dobranoc;*
buziak dla kazdej z osobna w czółko ;*
0404.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry