reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi wiesz co dentystka cos mówiła ze mi sie dziąsło wrosło w zeba? i musiala to " zlikwidowac" i to to mnie tak najprawdopodobniej bolało przy jedzeniu jak sie urazilam... niewiem, boli mnie cholernie tak naprawde ;/ wzielam nurofen i pomoglo na 1h lekko :dry:
Malwina ale super filmik :-)
Kasia gratki juz odebrania prawka:-) no synek neidlugo urodzinki:-)
U mnie Hania za równy miesiac :-) ale to zlecialo :szok:

Oglądałam licealne ciąze i guupia sie poryczalam jak oddawali to dziecko rodzicom adopcyjnym ;/// ja bym tak nie mogla... :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Liza a ja uwazam ze lepiej oddać niz gdyby miało sie wychowywać wśrdó awantur albo innego syfu. Nie ogladałam tego odcinka co ty wiec nie wie z jakiego powodu oddają.
Malwina no nieźle a ile miałas na liczniku? ladna babka z ciebie:)

Liza a ja uwazam ze lepiej oddać niz gdyby miało sie wychowywać wśrdó awantur albo innego syfu. Nie ogladałam tego odcinka co ty wiec nie wie z jakiego powodu oddają.
Własnie w tym sek, ona z bogatszej rodzinki i rodzice ją praktycznie namowili na to;/ chlopak nie mógl sie pogodzic z tym i nie bylo go przy oddawaniu...
Potem ta dziewczyna sie wypowiadala ze gdyby pomyslała wczesniej nad tym powazniej nie zrobilaby tego... ;] no ale z dzieckiem sie beda widywac itd.;]
ja bym nie byla zdolna do czegos takiego, no a u nich to słynne jest teraz.... ;]

Kutwa ale mnie boli noooo... :no: az glowa napierdziela... :no::-(

Wrocilam opiero z miasta maly byl z tata ponad 3 godz i nie plakal po raz pierwszy:-Dja wymienilam ubranko bo jednak musialo byc na 68. Teraz biore sie za sprzatnie moi faceci na dowrze ciekawe jak dlugo:confused:W sobote chrzest a dzis umarla Lukasza babcia:-(
Przepraszam ze nie odbnosze sie do wszytkich ale musze sie w koncu brac za robote i zrobic obiad:wściekła/y:
Mariolcia tak na UMSCIE w Lbn ale to za rok, jaki masz sliczny brzuszek ja mialam podobnej wielkosci mayl wazyl 3500 i tyle mowil lekarz;-)
Kasiek mam nadzieje ze rusz z praca bo jestem w rozsypce a jeszcze durna pojelam sie napisania 4 matur zobaczymy jak bedzie
Milego dnia wszytskim zycze;)

Umi dziękuje;-) Nie wiem dokłanie ile mogłam miec , na prostych cos koło 100 a przy hamowaniu z 60 .

Liza a na którym programie leca takiee programy???

no u mnie chyba na deszcz się zanosi. trochę duszno się zrobiło i wietrznie.
Malwina No no, niezły rajdowiec z ciebie. a na tym filmiku jakim autem jeździcie, tico?
Liza A to nic dziwnego że boli.

Malwina na MTV ewentualnie w internecie na stronie MTV tego już 3 sezony były sama to oglądam i nóż mi się czasami otwiera;/

Mariolcia, zapomniałam Ci wcześniej napisać, bardzo ładny brzuszek ;) i duży fajny. Ja to miałam mały z Zośką, ona chyba wokół kręgosłupa się zawinęła.
Malwina, ale TTy za**eprzasz tym samochodem ;P.
Kasiek, a jakieś nowe licealne ciąże lecą? Bo ja to oglądałam kiedyś :). A ja jestem zła przez moją starszą siostrę, zaczyna mnie troche irytować ;/.
Liza, ale masz grzecznego synka ;) Nagroda to mu sie należała.

Gosdia tak jest nowy sezon już trzeci licealnych ciąż a jak się skończy to będzie nowy nastoletnich matek ja zawsze na stronie oglądam bo nie mam czasu w niedziele:)

Ewi
u mnie piękna pogoda:) mam nadzieje że do połowy października tak będzie bo mam wesele 15:)

Malwina
ale zasuwasz fajnie też bym chciała ale przejechać się tak żeby na nic nie zwracać uwagi najlepiej jakimś jeepem po wertepach:)

Anula współczuje z powodu babci;/ przykro tak tu chrzciny a dzień wcześniej pogrzeb. Dobrze że się czymś zajmujesz masz jaką odskocznie i zawsze grosik jest:)

Lizza ja też bym nie mogła oddać nie potrafiłabym przestać o tym myśleć;/

Chyba zrobię coś konkretnego bo zaczyna mnie przerażać przyjęcie urodzinowe a jutro jeszcze do Lublina C chce sobie coś kupić więc dzień wylatuje. Oglądałam Rozmowy w toku na temat "Wyskakuj z wypłaty , mężulku"" Buhahaha co za ludzie tam przychodzą parodia:) Domka pobiegła z C na boisko dziś ja przebierałam bo tak się wysmarowała w pracowniczym samochodzie że masakra ale jak tam beczki z paliwem i opony do tira są wożone to co się dziwić hehehe

reklama
LIZA no mi te 3 lata zleciały... masakra.... a tobie 5 napewno jeszcze szybciej... człowiek tak tego ie odczówa a jak na dzieci się spojrzy... dopiero tylko jadły spały i w pieluchy robiły ;) co do zęba... mojej szefowej osatnio dentystka wyrwała 3 zęby i czyściła przez dziąsła zatoki przynosowe... na znieczuleniu tylko które za szybko minęło i szwy na żywca... 12szwów... dostała 3 relanium i spała 1,5dnia... teraz na ketonalach jedzie, i szwy do ściągnięcia, a w zatokach polipy i torbiele... z drugiej strony to samo ją czeka
MARIOLCIA ja miałam większy a synuś 3420 ważył, więc nie ma sie zawsze jedno do drugiego
UMI ja byłam pewna ze ty studiowałas....
EWI u mnie sie rozpadało jak na placu zabaw byliśmy, mały był niepocieszony...

Już po obiedzie, ja sie lenie, M na podwórku coś robi... jutro do pracy... nie chce mi sie

Do góry