Hej Laseczki
Kopę lat

Powiem Wam, że jakoś co wieczór taka padnięta jestem, że zamiast netować idę w kimono

Szybko ciemno się robi i zimno to i spać się chce. Nadrabiałam Was jako tako, ale nigdy do końca danego dnia, więc się to odwlekało w czasie, ale już jestem

Martynka zna trochę nowych słówek, np jak nic nie ma w czymś to jest ''puste'', na smoczek mówi ''moczek'', na mięso ''miosio'', i jak udaje, że dzwoni mówi ''alo''. Jutro pewnie wypłatę dostanę, już się nie mogę doczekać

Ja kupuję na dzień chłopaka J. kaktusa i doniczkę do tego bo kolekcjonuje;P
Liza oby szybko waśnie rodzinne poszły w niepamięć. U nas odkąd ja pracuję kontakty z mamą są świetne, ale jak wspominam co było na początku roku to ciary mnie przechodzą i się dziwię, że to była ta sama kobita.. A tata im starszy tym hmm trudniejszy. Kontakt mamy bo mamy, ale nic rewelacyjnego. Pomyśleć, że kiedyś byliśmy jak dobrzy przyjaciele. Czytałam ostatnio, że Danielek był dzielny u dentysty, gratulacje
Beacia dzięki, że pytasz o mnie, wyżej napisałam co i jak;*
Młoda gratulacje rocznicy, najlepszego;* Fajne zdjęcia Czekoladko

Też sobie karnet wykupię, a ile Ty płaciłaś za swój i ile tam masz w nim godzin? Rafałek już duży, śliczny jest
Kasiek kurcze jakie ''ciasto'', ciekawe

I faktycznie podobne do mrowiska

Mniam, mniam.
Elwirka super, że Olisia już kupkę zrobiła, może będzie już lepiej, oby.
Fikusek to szkoda, że Mały nie załapał się na badania. No ale teraz ważne żebyś Ty wiedziała co z Twoim słuchem nie tak.