Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a nie na dwór
. taka podkarpacka przypadłosc chyba, choć wiadomo ze poprawnie jest isc na dwór
ja za to kiedys sie smiałam z mojej kolezanki jak mi opowiadała o pantoflach. Ona studiuje w Jarosławiu i tam miała byc jakas stydecka impreza i był afisz " wstęp w pantoflach" no to ona ze swoja koleżanka, która mieszka koło rzeszowa ubrały te pantofle, poszły tam i co sie okazało, wszystkie dziewczyny były w szpilkach a one poszły w domowych pantoflach
. Bo dla nas pantofle to pantofle a buty na obcasie to szpilki czułenka albo po prostu buty na obcasie a nie pantofle
. Lubie ta prace choc czasem mi głowa peka od tego wszystkiego.

a co do malowania włosów czy tez farbowania
u nas jest w sumie w użyciu i to i to, ludzie na wsi częściej powiedzą malować włosy a nie farbować, a z miasta ze farbują. Tak wiec mnie nie zdziwi w tym przypadku nic, chyba sama nawet jak sie zapomnę to mówie " ide pomalować włosy
" ale nie jestem pewna nie przywiązuję do tego wagi bo tu jest to w uzyciu
ale gdybym pisała esej użyłabym wersji " bedę farbować włosy". Mnie za to strasznie denerwuje słowo "ino" zamiast tylko. "zimniok" zamiast ziemniak. No i skracanie wyrazów np zamiast poszedłem to poszłem...
;-)
w prostych też ładnie, ale jednak w kręconych lepiej. Najlepsze to co naturalne ;-)

skoro tata i tak pieniądze Ci wyśle, to za tego tysiaka zaszaleć możesz
;-)
a u nas pobojowisko
Zuza codziennie robi taki syf, że czuję się jakbym conajmniej 5-raczki miała 
i już nawet z myciem włosów nie mamy problemu 
za jakieś 10 zł, więc jak nie wziąć!