Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem o co chodzi -_-
teraz odsypia ja już byłam zobaczyć jak idzie robota w nowym mieszkaniu odprowadzić małą do przedszkola i po śniadanko
a teraz znowu na trochę hyc do łóżka
dzisiaj wolne więc bomba
:-)
papiery już miesiąc w domu leżą
a wiesz może do kiedy się składa ?
tak więc powodzenia życzę
), niż na czarno
tak jak pracuje teraz.
Po cichu się modlę żeby ją oszczędziło dopiero brat C się przyznał że u niego w pracy wszyscy chorują i przywiózł to z Warszawy eh... Zupa ogórkowa ugotowana ale odechciewa mi się wszystkiego cały czas obserwuję Domi wysłałam C po aktivie bo tam dobre kultury bakterii nie wiem czy to coś da ale łapie się wszystkiego co się da;/Ojejku to juz powinni wywolywac kiedy masz isc do szpitala niby ?Liza wg OM to 41t.5d
a wg USG 40t.6d :/
Jesli masz pity i jak podliczysz wszystko co zarobil przez rok , dzielisz na 12 tą kwote a potem na 3Liza kurcze to ja tego nie rozumiem. P w poprzedniej pracy miał ok. 1500 BRUTTO i babka mówiła,że ledwo się łapiemy na rodzinne..teraz tak czy inaczej nie przysługuje nam rodzinne, bo nawet z dochodami Netto się nie łapiemy.
jesli kwota nie przekracza 504zl na osobe to sie nalezy rodzinne :-)Udanych zakupów!Dobra ja zmykam, córa w szkole do 15:30, więc biorę młodego i na jakieś zakupy się udam, może wieczorem jeszcze do was zajrzę, bo mój 2 tydzień na noc idzie, więc po 20 wychodzi, dzieciaczki idą spać, a ja samotnie spędzam czas przed kompem.