Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ania_żywa było tak żle?
. Ale wiesz, wiadomo że dziecko to nie zabawka, że jak zapłacze to wyłączysz
. Dla mnie przynajmniej początki były ciężkie bo Hania była dość poważnie chora, miesiąc leżała w szpitalu, dlatego okresu noworodkowego nie wspominam miło, w zasadzie w ogóle staram się sobie tego nie przypominać.
.
.
.

jestem w ciąży![]()
:-). Ale się cieszę;-). A Ty pewnie jeszcze bardziej
:-).
.
.a świnki mają wziąść z fundacji ,tylko mam doła bo teraz cyrki wychodzą bo obiecałam że dłuzej je przechowam .Jeszcze umówiłam się u innego ginekologa bo tej nie ufam za bardzo
bo to na kase chorych i w szpitalu .ciesze się ale szczerze to nie doszło jeszcze to do mnie.a świnki mają wziąść z fundacji ,tylko mam doła bo teraz cyrki wychodzą bo obiecałam że dłuzej je przechowam .Jeszcze umówiłam się u innego ginekologa bo tej nie ufam za bardzo
bo to na kase chorych i w szpitalu .
. Ostatnio myślę o jakimś zwierzaku dla Hani, może króliku, śwince.. Tylko nie wiem, jakby ona zareagowała na nie.