Hej.
My dzisiaj byliśmy na rynku.
no nic kupiłam w końcu sobie spodnie a la rurki czarne za 70 zł. rozmiar 42, a myślałam że w 44 się nie zmieszczę. matko jakie tam ceny. na stoisku z używką kupiłam sobie sweterek. i huk, nie mam co po lumpkach szukać nie wiadomo czego wystarczy we wtorek na rynek pójść a tam sporo tego jest.
do tego dla dzieci rajstopki takie grube po 14 zł za jedne. tzn ja niby kupiłam ale S płacił..
a tak poza tym to u nas straszna mgła jest.
Beacia Oby szybko u Was się unormowało.
Anula to trza brać się do roboty.

.
Kamaa ajajaj sporo prezentów do kupienia masz. a łóżko super. ja moim dzieciom na święta to też coś użytkowego kupuję. u nas też ostatnio polowania na mysz mamy, przynajmniej jedno w tygodniu

tylko ze z kotem ja poluje bo S panicznie się myszy boi. aj też się takich stworzenie nie boję, jak byłam młodsza to lubiłam na polu myszy łapać, z bratem robiliśmy zamki z piasku dla myszy, łapaliśmy je i tam wpuszczaliśmy. chciałabym mieć taką myszkę domową w domu ale dla S każde zwierze czy myszka, czy szynszyl czy chomik i wiewiórka to jedno i to samo MYSZ.
Burzowata Śliczny ten Twój synalek.

.
M
ariolcia Dobrze że u Was wsio ok.
Gosdia Pokaż się w kolorku.
Konniczynka Ja nie wciąż ale znów. po diecie niskokalorycznej z racji usunięcia woreczka żółciowego przez trzy miesiące byłam na wątrobowej, teraz znów wracam do niskokalorycznej. zdrówka dla Ciebie.
Gosdia No to mała ci się zaczyna rozgadywać. jeszcze rok i będziecie rozmawiać normalnie.
KasiaF no jak się pije kawę na noc to nic dizwnego ze sen nie chwyta.
Kasiek My te ż mamy problem z grzybem, jedynie co pomaga to chlor(lub ace), najpierw przecierasz czystą ściereczką, potem na czystą gąbkę trochę tego chloru i wycierasz ścianę. zarówno szmatka jak i gąbka nadają się do spalenia żeby tego grzyba nie przenieść gdzieś indziej. tańszy sposób i w każdym bądź razie szybko daje radę wywietrzyć ten chlor. jedynym sposobem pozbycia się jest skucie tynku, zaimpregnowanie podłoża specjalnym środkiem grzybobójczym i położenie tynku od nowa w tym miejscu.