• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia trzymaj sie:*

liza moze kiedys w koncu zrobia by autobu\s szkolny do was posjezdzal

Patrycja zdrowka dla Kubusia:*

mloda zdrowka:* sa tez takie uniwersalne pokrowce do wozkow w sklepach dzieciych:) u mnei o ile dobrze pamietam kosztuje 20 zl.

reklama
Witam was drogie dziewczyny. Kurcze nockę miałam nie przespaną, coraz mocniejsze mam te bóle brzucha. Mówiłyście o nospie niestety nie mogę jej stosować bo mam na jaki tam składnik uczulenie. Czekam aż wybije godzina 13.00 i do lekarza. Trochę się martwie co jest grane.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Fikusek o ten autobus jest walka jak ja jeszcze do szkoly chodzilam i widac efekty :no: ehh
mloda_mama_93 to moze apap bo przeciwbolowy? nie znam sie nie mialam takich bóli.... juz do 13 blisko! odpoczywaj

Ide Mikolaja polozyc i obiad naszykuje;]

beacia mam indywidualne nauczanie:tak:
kasiek aa wszystkiego,naczy do figury sie nie moge teraz doczepic bo jestem szczuplejsza niz przed ciaza i dalej nosze 26,glownie o twarz mi chodzi
Maly dzisiaj znowu 37,1 rano:baffled: noc w miare spokojnie,od rana marudzil,je normalnie a teraz usnal,nie wiem od czego tak,i to mu spada co jakis czas do normalnej temperatury a potem znowu:baffled: jak tak bedzie dalej to do lekarze sie wybierzemy
Ewi44 skad ja to znam,jak ja nie zrobie kolacji to M nic nie zje i glodny pojdzie spac bo mu sie nie chce... a najlepiej to podac mu pod nos zeby od komputera nie musial wstawac, chociaz jak ja mam duzo nauki to on nam robi,zebym nie przerywala wiec nie jest tak z nim zle;-)
beacia nie smutaj,moze maly mial gorsza noc po prostu,albo wyczul ze jego mama jest smutna
młodamamusia18 duzo ten pokrowiec:baffled: kocyk cieply Ci wystarczy,nie oplaca sie wydawac tyle kasy

dzisiaj jeszcze mam sprawdzian,lece sie poucze poki spi:blink:

Co do leków t.j. Magnez i inne muszę się z lekarzem skonsultować, ponieważ mam dziwny organizm i nie mogę długo danego leku przyjmować. A co do apapu to nie pomaga bo brałam go.
Czekam i zobaczymy co mi lekarz powie:(:(

Młoda pogięło ich? :szok: za kawałek poliestru? mój pokrowiec od Xlandera tak właśnie wygląda zero ocieplenia, tylko kawał tworzywa takiego samego z jakiego uszyte jest poszycie wózka :sorry2:
Zdrówka!

Liza teoretycznie nie mają obowiązku przyjeźdżać po dzieci, wedle Polskiego prawa, szkoła ma obowiązek zapewnić transport od 5km,mam nadzieję że jednak u Was to się zmieni.U Nas do szkoły jest 6km i mamy gimbusy z rana przyjeżdżają o 7:20 później o 12:50 odwodzi maluchy, i o 14:30 starsze dzieci wracają.

Burzowata u dzieci gorączka zaczyna się od 38,5 jeśli nie ma innych objawów to lekarka nic pewnie nie poradzi, ale lepiej iść się skonsultować, chociaż ja bym nie poszła bo w przychodni można gorszymi rzeczami się zarazić.

Ja od rana "jadę na szmacie" muszę wypucować chatę już na weekend, jutro umówiłam się z przyjaciólkami J zostaje z Julką więc na sprzątanie czasu nie ma a w sobotę jedziemy łóżka oglądać więc też nie będzie komu posprzątać. Zołza się usypia więc mam chwilę przerwy.

Witam

U nas rano takie ładne słoneczko swieciło a teraz jest mgła i nic nie widac:(
Mnie od wczoraj gardło boli dzisiaj coraz bardziej az mnie gryzie

My jutro i w sobote na rajdzie, troche mi sie to nie usmiecha bo zmarzne jak cholera przez cały dzien

Jestem tez zła , bo przeszłam juz całe miasto i nie moge sobie znalezc kozaków....

Kama fajnie tak sie spotakac z przyjaciólkmi

Gosida ładnie Ci w tym kolorku:)

Młoda zdrówka

młoda mama musisz o wszystkie watpliwosci sie spytac lekarza

Witam was drogie dziewczyny. Kurcze nockę miałam nie przespaną, coraz mocniejsze mam te bóle brzucha. Mówiłyście o nospie niestety nie mogę jej stosować bo mam na jaki tam składnik uczulenie. Czekam aż wybije godzina 13.00 i do lekarza. Trochę się martwie co jest grane.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Daj znac potem jak tam na wizycie.....trzymam kciuki

Malwina ja od miesiąca szukam i nic mi sie nie podoba a jak już coś znajde to nie ma mojego rozmiaru a ja mam niestety wielką nogę :sorry2:

reklama
Hej

Ewi
no nie wiem takie to nie poradne... Tylko że sęk w tym ze mu się nie chce bo tak to wszystko umie zrobić przecież 3 lata temu to ja nawet rosołu nie umiałam nastawić ba pralki nie umiałam włączyć... Tak na łatwiznę wszystko albo jak w nocy zamoczy się i chcę żeby mi podał piżame drugą albo body on znaleźć nie może tylko że 2 lata już tak samo na kupki układam tylko się nie chce!!!

Liza
to się nazywa LEŃ a LENIA trzeba sposobem wygonić!!!

Patrycja
oj coś wiem o tym tylko ja mam jedno:) Ale z wielką chęcią jeżdżę n a uczelnie co 2 tygodnie:D:D

Beacia to przesyłam uśmiechy:):):biggrin2:

Młoda jak dla mnie to wyrzucanie pieniędzy na coś takiego. Dużo więcej ciepła nie będziesz miała. ALe jak tam sobie chcesz zdrówka życzę:)

Młoda93
czekamy na wieści od lekarza:) Na pewno wszystko ok będzie:)

Burzowata
przestań przejmować się takimi rzeczami najważniejsze że masz zdrowe piękna dziecko. Po za tym z kimś chyba to dziecko masz więc sądzę że jesteś dla niego ważna i jemu się podobasz:) Po za tym urodza przemija a najważniejsze co masz w głowie:) Owocnej nauki:)

Kamma buhahah jedziesz na szmacie haha daj znać jak znajdziecie łóżko i ile kosztuje bo i ja się

Malwina
zdrówka:)

Hej dziewczyny Domi śpi kalafiorowa ugotowana:) Dziś podobno do rodziców jedziemy ale nie wiem kiedy nie wiem nic:D Dziś znowu AKCJA INDYKI litości... Tym razem mnie obleciało bo dzięki Bogu Domi nie chciała na dwór wyjść i musiałam z nią w domu siedzieć:D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry