Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

amatorszczyzna
cykłam sobie w sepii fotkę, siedziałam wtedy na podłodze:-) a potem w programie PHOTOSCAPE zedytowałam i użyłam opcji FILTR -> Fake Tilt-Shift
Może też sadzaj go zaraz po pobudce lub go czymś przekup
Fajne fotki;-) A masz fotkę w blondzie z odkrytą buzią? Bo chyba ładniej Ci w blondzie.

przy kolejnym bobasie chciałabym taką na kółkach, żeby można było gondolkę ściągać i np. wnieść samą bez stelaża na górę, wczoraj nawet na allegro z ciekawości popatrzyłam i znalazłam taką jaką bym chciała, aż zachciewa mieć kolejnego dzidzioła ;-) 

, bo wszystko na raz i sie skonczy od mydła po tusz
choc młody miał podtep i robił tak jak Martynka, a ostatnio tez mi łózko zasikał
. Oj okulary wymieniaj wymieniaj, nie psuj niepotrzebnie oczu. ja też muszę wymienić ale wizytę pewnie dopiero po Nowym Roku będę miała. ja jak zaocznie chodziłam to tylko ręcznie mogłam napisać pracę.
.
.