Jadźka87
Mamusia Kacperka
Hejka... Ja niewyspana... Młody pół nocy wojował, a o 9.30 obudził się niby wyspany ale jest marudny że szok...Dziękuje dziewczyny za podpowiedzi... Ale chyba im coś kupimy takiego użytecznego bo też za bardzo kaski nie mają, i ja wiem po sobie że czasem na coś człowiekowi szkoda ale by się przydało, a rachunki trzeba najpierw popłacic... I tak myślimy nad leżaczkiem-bujaczkiem albo krzesełkiem do karmienia, jeszcze była opcja maty albo takiego tortu z pieluch z różnymi potrzebnymi dodatkami, albo pościelki ale myśle że tamto będzie najprzydatniejsze... Wogóle to szkoda mi ich się zrobiło bo już na wstępie obie rodzinki im sie wpier...ją... I doceniam to jakich mamy rodziców... Często na nich narzekam ale oni nam zawsze pomagają tak żebyśmy nie czuli się urażeni albo przyciśnięci do muru...UMI właśnie tak jak mówisz, kupimy cos... Jeszcze dodatkowo myślę o albumie na pierwszy rok życia (albo może pod choinke) no i chcem żeby Kacper dał małej bukiecik z ubranek Bukiet z ubranek 68 cm narodziny, chrzest (1893762666) - Aukcje internetowe Allegro są też z pieluch i ubranek...KASIEK dobrze że już z C lepiejLece sprzątac
, bo tak jak piszesz kasa sie rozejdzie, a tak to dziecko zawsze bedzie cos miało. Mój Kacper dostał od mojej mamy śliczny album ale taki bez podpisów czy cos tylko taki elegancki z serduszkiem
, tylko po prostu bylo mi nie wygodnie schodzić z górki bo wiesz tam pełno lisci, mokro troche i slisko wiec strachu sie najadłam
. A ty asz jakieś tabltki na to cisnienie? Co do nocnikowania, gratuluje, ja tez młodemu dzis kupiłam cyratke pod przescieradło i 4 przescieradła za 4 zł
mój młody bał sie ubikacji ale z nakładka jakoś poszło. I załatwia sie róznie, jak nie mam czasu albo checi to robi siusiu do nocnika