reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ania_zywa ja myślę tak samo jak Ty ! też jestem zadowolona z siebie,
ale wiesz że bywa różnie, prawda? :D są durnowate dni kiedy nic się nie chce,
wtedy jest najgorzej :D

Sama sobie warkoczyki robisz? mi by ręce uschły, teraz planuję zrobić te doczepiane warkoczyki, co się włosy doczepia do swoich i długość jaką chce, 400 zł to u nas kosztuje.
Koleżanki sobie porobiły i super wyglądają, mi się podoba :)

Idę kąpać małą i położę Ją spać, do później :)

reklama
Aniu ale to super wygląda! podoba mi się, ale pewnie sama bym sobie tego nie zrobiła,
a poza tym ja mam grzywkę więc by mi to nie wyszło :( a szkoda, super to wygląda!

a czemu z Nim nie jestem? On tak wybrał, w sumie ja też, nie dorósł do tego by być ojcem,
trudno ! młode jesteśmy i sobie poradzimy no nie? :)

a nie pisałam o tym jeszcze, bo jestem tutaj strasznie krótko :D ale podoba mi się u Was!!

netgirl hehe czyli takie bratnie dusze jakby jesteśmy .. tzn. możemy być, skoro masz wrażenie że się znamy :D
Hmm .. patrzę skąd jesteś - Ateny, a dokładnie? a gdzie nad morzem? tak blisko macie? o mamo, jak fajnie, też bym chciała :D choć jeden dzień tak spędzić, bomba, się rozmarzyłam :)

co do imprezki takiej, to ja chętna haha, nie trzeba nigdzie jechać wystarczy kompa odpalić i wesołe towarzycho mieć - czyli Was :D

netgirl ale Ci zazdroszczę haha, super sprawa tak sobie mieszkać, też bym chciała, a jak :D
w tym roku nad morze nie pojechałam i pewnie już nie pojadę, chociaż? może jakiś spontan po wypłacie? no właśnie, ale po wypłacie - choć dwa dni, zobaczymy :p

mała się kąpie i zaraz do wyrka Ją kładę :)

netgirl tak - pracuję od poniedziałku do piątku - w sobotę mam wolne i w niedzielę wieczorem już na nockę idę - także przechlapane troszkę, ale co poradzić, pracować muszę :)
Temp. nie schodzi poniżej 0 ? wow - to nieźle ! ale nie dziwię się, że w takim razie chce sie śniegu, ja chciałabym takiego mega ciepełka, bo skoro u Was takie upały, to brązowiutkim można być - prawda ? a ja opaleniznę uwielbiam :D
Hmm .. prawko robisz czy jak? bo piszesz, ze będziesz po mieście z Niunią jeździła i zwiedzała :) a znajomych poznasz, nie martw się :) ile już tam jesteście?

Ania_zywa hmm, nowe zdjęcie w avatarku? dobrze zauważyłam? :D
Wiem, forum potrafi wciągnąć, piszę na innym odkąd zaciążyłam i wiem co to oznacza,
zaprzyjaźnić się z kompem i z wirtualnymi ludźmi hehe - fajna sprawa :)

Wiki już śpi :) o dziwo!

no jasne, rozumiem - jak tak upalnie, to tylko w domu siedzieć, z dzieckiem tym bardziej, trzeba uważać :-)

trzymam kciuki aby Wam się udało znaleźć jakieś inne mieszkanko skoro tego chcecie,
a te Wam nie odpowiada czy jak? czy po prostu miejscowość chcecie zmienić? :)

reklama
witam!:-)
My dzis ochrzciliśmy małą (oczywiscie sie obudziła i darła się pół mszy:-p)..., ale zaraz po chrzcie musiała odwiezć męża na pociąg:-(
cały dzien rycze..., zostałam u rodziców i mała spi w wózku, bo sama bym w ogole nie umiała wytrzymać:-( ale jutro juz wracamy do domu:-( same... , jejku, juz tak zaciskam oczy, a łzy ciągle lecą... mąż wyjezdzał do Irlandii 3 lata 4 tygodnie wczesniej niz ja i wtedy obiecalismy sobie, ze to otatni raz było..., a teraz znow - to samo:-( Niby mam małą, ale to przeciez nie Paweł... ehh. Wrzuce na pewno jakies fotki ze chrztu, ale pozniej jak mi je dostarcza:tak:

Do góry