młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dziewczyny co z rox i klaudix ? ? ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wyobrażam sobie ten tłum.
:-)
Gratulacje dla Zuzi, ja też muszę się pomału zabrać za nocnikowanie, moja mamuska kupiła Julce pod choinkę nocnik z fishera i mam nadzieję że Julkę to zmotywuje. A co do tłumów w sklepach to powiem Ci że dzisiaj bylismy w Realu i wcale duzo ludzi nie było nawet nie staliśmy w kolejce do kasy
może dlatego że przed 10tym? MALWINA- no właśnie też widziałam, chyba już czas ustawiać sie w kolejce po autografy :-)
a tak jak piszesz, ludzie przed wypłatą są, to może jeszcze aż takich tłumów nie będzie, jak my pojedziemy w weekend to pewnie będzie masakra 

2 prezenty kupiłam w auchan, dla Julki i pozostałej 2ki będę w tym tygodniu na allegro zamówię u tego samego sprzedawcy coby na wysyłce przyoszczędzić, właśnie przeglądam
zostanie mi jeszcze tylko kupić dla 13latki jakiś ciuch ale to juz w galerii popatrzę.