reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

VEGAS ja też dzisiaj 3 dzień już struta chodze... Też boje się coś zjeśc, bo wczoraj jak mnie mulic przestało, zjadłam lekki obiad i zaraz znowu zaczęło.... herbat ziołowych to już tyle wypiłam że szok...
Śliczny torcik Martynka miała:tak:.

My dzisiaj do moich rodziców jedziemy, więc mnie nie będzie, może jutro po pracy się odezwe, więc nie pisac za dużo, bo streszczenia będziecie potem robic:-p Popełniłam wczoraj błąd bo młodemu powiedziałam że do babci jedziemy, i z tej okazji zrobił pobudke o 7 i zaczął się pakowac:sorry2:

reklama
Dzis duzo pewnie nie bedzie naskrobane, ja juz mam poodkurzane, biore sie za ciuchy
ale przy okzaji sie tak wkur***am ze... :angry: :wściekła/y: :angry: :no: mysz pociela mi stroik na oknie co wieszam, i to pociela tak ze prawie wszystkie kabelki!!!!!!! w zeszlym roku nowe, kupione... :no:
mam ochote zabic kazda napotkana mysz za to :no: :dry: :wściekła/y:

Na dwor pewnie w poludnie pójdziemy bo sloneczka za oknem...;]:wściekła/y:

Liza ale jaja:szok::-D

Ja tez tylko sie przywitac wpadłam,a wiec Dzień Dobry;)

Uciekam ,dzisiaj zakupy, mycie okien,a wieczorem mam wychodne z forumowymi koleżankami;)

Znajde czas to wpadne jeszcze;)

Hej lalki:-D ja też od rana w pożadkowym nastroju:-D pranie posprzatałam, pościel pozmieniałam i piore, zabawki w koncu pochowałam i przestronniej się zrobilo:-D Liza wiem co czujesz mi myszy w letniej pociely zima basen i w wakacje musiałam malej nowy kupic;-) też miałam ochote wszystkie myszy powybijac:-D przeklenstwo normalnie szkoda ze stroik nie byl podlączony i tych myszy nie zabilo:-D
Olazar witaj i Gratuluję 2 kreseczek:-)

Mam na imię Ola, mam 24 latka...staralismy sie jakoś od pół roku :-) jeszcze jestem w małym szoku bo co innego domyślać się a co innego zobaczyć hihi
Mam tyle obaw że szok :-) miło Was poznać :happy2:

reklama
Do góry