reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny wybaczcie znowu nie mam żadnych opcji w oknie odpowiedzi, moja cierpliwość dobiegła końca!! nie wiedziałam że kiedyś tak mocno zawiodę się na BB, 3 tygodnie to baaardzo gruba przesada :no: Miłego dnia :*

Witam;)

Kaja miała zapalenie oskrzeli przedwczoraj skonczyła antybiotyk ,miała cleclor pierwszy raz,strasznie długo zaczynał mdziałac,a na dobra sprawe nie wyleczył jej do konca.Wczoraj spała w dzien i po 15 minutach obudziła sie z krzykiem ,płaczem ze boli ja głowka i tarła sobie uszy,no wiec było wszystko jasne...zapalenie ucha...o 21 pojechalismy do Fundacji ,no i sie potwierdziło,i co??i znowu anty;/;/Czy wasze dzieci kiedys tak miały,ze ledwo skonczyły jeden to dostały drugi anty???;(

Spała cała noc ,na razie mówi ze nie boli juz jej uszko..mam nadzieje ze na darmo nie daje jej tego anty;/:(

Kamma napisz może do administracji??

Sali
ja tak nie miałam bo w sumie moja mała ale ona nie choruje antybiotyk miała przy urodzeniu tylko i teraz w lecie nystatyne bo miała plechy w buzi a tak to nic a nic... Współczuję zdrówka dla Kajki:)

Hej ja wczoraj usnęłam a Ala bajki oglądała i nawet nie wiem o której usnęła... Taki kaszel ma że nie wiem, o 5 się zerwałam bo mała kasłać przez sen zaczęła.... Teraz dałam jej tab od gardełka i mówi że już nie boli... eh...
Sali Co do antybiotyków u mnie Ala miała tylko wziewne i to kilka na raz ale zawsze pomagały. Za to ja często tak miałam że kończąc jeden anty musiałam brać 2 bo coś innego mnie bolało.... Teraz już nie choruję prawie wcale jeśli Cię to pocieszy;-);-)No i zdrówka Dla Kai, niech już się biedulka nie męczy...

Dzieki dziewczyny,no dzisiaj jest juz ok warjuje ma humorek,a najgorsze ze musze z nia isc po syna do szkoły;/

heej:)
ja mam dzis wolne to sie bycze...ale nie za dlugo bo jak moj chop wróci od lekarza to wymysli cos pewnie:confused2:
snoopy hehe super ta Twoja córa ma fantazje:-D
elwirka a o ktorej Ci Oliwia wstaje?
Moje dziecko cos kichać mi zaczyna. Mój małżonek z racji tego iż siedzi na zwolnieniu przestawił nam Amelkę tzn. wstaje o 8.30
drzemka od 12 do 13,30 mniej więcej a na noc kładziemy ją o 20.30 ale mi z tym dobrze w końcu nie wariuje do północy:tak:
Mała łapie coraz więcej słów ostatnio wyszło jej cholera po swojemu bo po swojemu ale idzie zrozumieć:eek:
także pełna kontrola z wyrażaniem swoich emocji panuje w domu:-D

ja pamietam jak siedziałyśmy u koleżanki i pizze zamówiłyśmy, koleś przywiózł i puka ma mała: "nie putaj h**u":-D myślałam że Edyta spali się ze wstydu jak otworzyła:-D u mnie Ali się wymykało ale przez jej psa którego ukradli a ja jej nienawidziłam bo to nie pies był a szczur:-D (sarenkę miała)

reklama
wampi zdrówka dla dzieciaczków;)
snoopy hehe,dobre. Ja nie wiem skąd te dzieci tak łapia;-)
Mała śpi a ja mam chwilę na netowanie :)
ja to pamiętam jak byłam młodsza jak nadchodziły Święta Bożego Narodzenia to zawsze rok w rok byłam chora jak nie ospa to świnka to gil po pas...i tak w kółko ale od 2 lat mam spokój:-p

Do góry