reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi trzymam kciuki za wizyte &&&&&

ja dziś z łózka sie zwlec nie mogłam.... znów pół nocy zarwanej miałam i jestem totalnie nie do życia.. tyle dobrze że mam niskie ciśnienie to mogę sie "normalnej" kawy napić. Obudzi mnie przynajmniej :)
Snoopy :szok: co za ludzie :no:
Kasiek śliczna córa :) ja bym chciała mieć takie widoki z okna :):)
Vegas dzieciaki mam zdrowe, mnie coś trzyma to paskudztwo i nie chce puścić a tu sie trzeba powoli za gotowanie brać. A jak tam u Ciebie???
Gosiu ja już mam male odrosty i zastanawiam sie jaki kolor sobie zrobić..... teraz mam burgund który mi sie zmył hehe zastanawiam sie może nad wiśnią ... sama niewiem hehe

reklama
Witam z rana

A u nas sniegu nie ma tylko mróż

Kurcze Zuzię jeszcze bardziej wzięło, ma zielony katar i straszny kaszel. Ale mam nadzieje ze sama ją wykuruje tak jak zawsze. Tylko ze do sklepu po zakupy nie mam jak iść a chciałam dzisiaj bigos zacząć robić.

A i pierniczki mój M mi wszystkie zjadł , powiedział ze były takie dobre ze nie mogł sie powstrzymac:angry: noz i nie mam zadnych

Umi trzymamy kciuki , bedzie dobrze

Kasiek alez masz talent fryzjerki:)

Patrycja zdrówka , dobrze ze chlopcy zdrowi

Snopy niezła masz bratową , az sie nóz w kieszeni......

Hejka

Umi kciuki zacisniete, czekamy na wiesci... :*
snoopy :szok: brak slow, co za ludzie... :no: ehhh
kasiek sliczna niunia;-) choinka bedzie jednak od kolezanki :-) ufff ;) jutro :tak:

Pierogów jedna ture zrobilam, dzis ma byc druga ale mam lenia! totalnego! musze cuchy poukladac... ;/ ehhh

Liza ja mam ten sam problem z ciuchami no ale trzeba sie dzis za to wziąć bo czasu coraz mniej.....
Wampi cześć :-D:-D

Kawa pomogła :) czuje że nabieram sil na wszystko, naczynia już zmyłam zaraz sie biore za te ciuchy i nastawie jeszcze kolory żeby kosz na pranie miec możliwie pusty. :)

u mnie sypnął snieg :D:D:D:D:D:D
Seba już chce iść na sanki hehehehe

Ostatnia edycja:
Hej kobietki:-D
Ja też dziś zjadłam z mała płatki zrobiłam sobie "kawę" z mlekiem i wstawiłam pranie, czas brać się za ciuchy, bo też mam górę do złożenia:-D Kosz będzie pusty jak jeszcze ręczniki wstawię;-) jeszcze te przeklęte płytki w łazience... kurczę nie lubię ich zmywać:-D Magda mi zawsze pomagała ale jak poszła na studia cały dom został na mojej głowie... No cóż a i wymarzony projekt domu znalazłam wczoraj w muratorze, z dużym tarasem, mama się ze mnie śmiała ale też jej się spodobał jak jej pokazałam:-D 134m użytkowe i super duże poddasze z 4 sypialniami, w sam raz dla naszej rodzinki;-)

Umi trzymam kciuki i ja;*

Co do kolorów farb na włosach ja od pomarańczy do czarnego miałam już chyba wszystkie możliwe jakie są dostępne w sklepach:-D i najbardziej naturalny był chyba jasny blond a najfajniejszy pomarańcz:-D jak ktoś ma mnie na FB to widział:-D teraz się nie farbuję bo o dzidzię się boję ale jak urodzę znowu zacznę zabawę w kolory:-D

wampi :-)

patrycja nie badz taka daj sniegu troche ;P u mnie ciagle mróz trzyma! :no: Miki spi,obiad naszykowałam i odpoczywam (ciuchy w pokoju chlopaków to nie poskladam, a nastene pranie juz sie suszy... :dry: ehhhh

Snoopy ja też miałam wszystkie poza blondami ( raz czy dwa miałam tylko pasemka)
Teraz mam wenę na czerwienie :):)
Liza nie dam :-p:-D tak dlugo na niego czekałam że nie dam nikomu ani płatka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do widoków za oknem:-D
Zdjęcie0255.jpg niby tylko 3 cm ale Alicja już zadowolona że śnieg na święta będzie, no i mam problem... bo ona chcę gumaki zimowe.... i mam je kupić w sklepie z zimowymi gumakami...:-D

Dziewczyny dzięki ale to nie ja takie warkoczki robię tylko siostra C:)

Ja dziś skończę górę i schodzę na dół:) Domka pojechała z tatą i wujkiem na miasto

Liza
cieszę się że choinka będzie:)

Snoopy mi tez się marzy własny domek z dużym tarasem i poddaszem:)

A to u mnie za dnia:D:D Zaraz sanki ściągam z poddasza:)

1.jpg2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Pati nic mi nie mów o farbowaniu, kupilam wczoraj farbe leśna jagoda i se wczoraj farbnelam wlosy.... :happy::happy::happy::-D niewiem czy smiac sie czy plakac :-D jakos takie fioletowe mi wyszlo, w sumie to taki kolor... :-D chyba pozostaje zakryc to czarną farbą albo ciemnym brązem, niewiem sama :D hehehehe ;P narazie nic nie ruszam :D pierwszy raz farbowalam od 2 lat :-D tak to tez juz mialam belejage, prawie bląd, ciemne, brazowe, i wczoraj zaszalałam nie ma co :laugh2:

Dziewczyny ale u was śniegu! kasiek Twoje zdjecia super! też chceee... :(((

Słonce u mnie wychodzi... :dry:

Do góry