Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to jest coś pięknego..
a jak się pomaluję ubiorę to tak poważniej już 

dziewczyny dostały tyle prezentów że nie wiedziałam kiedy będzie koniec ... 

No ale najważniejsze, że ciąża przebiegała dobrze, że nie puchłaś(?) w czasie ciąży a potem ładnie zrzuciłaś wsjo:-) 
Ale to dobrze, ja mam 23 lata, w marcu skończę 24 a gapią się na mnie jak na małolatę bo tak młodo wyglądam podobno
Wkurza mnie to.
J. też
Więc jestem zadowolona, gorzej z brzuszkiem:-) Niby nie jest za duży, ale zawsze jest jakieś ale
W ciąży przybrałam 4.2kg, ale to już pisałam nie raz bo tematy bywały już takie
No ale chudłam najpierw a potem przybierałam
co do wagi w ciąży to ja z Sebą przytyłam 22 kg i moja waga końcowa przed porodem to 77 kg. Po porodzie spadło 11 potem jakoś zeszło do 65.... na 4 miesiące przed zajściem w ciążę z KUba przybrałam 3 kg. Z Kubą przybrałam przez całą ciąże 18 kg i moja waga przed porodem to 86 kg ale ledwo sie ruszałam hehehe...... Po porodzie spadło 9 kg od razu a potem powoli baaaaaardzo powoli spadało do 75 i tak stało aż do wakacji tego roku. W wakacje spadłam do 64 kg i czułam sie bardzo dobrze w tej wadze... ale zaczełam jeść jak świnka hehe i znów skoczyłam na 75 ale tu dochodzą jeszcze hormony doustne... i zwalam na to wine 

i to w miesiąc a w sierpniu przytyłam a we wrześniu to już w ogole się nie chamowałam a w październiku teścik i się wyjaśniło moje tajemnicze zajadanie wszystkiego
ja na kazdych tab anty tylam.... teraz chyba spiralę bym sobie zalozyla po porodzie, ale zapytam lekarza w poniedzialek bo wizyte mam:-) M też uważa że to chyba najlepsze wyjscie, ale sie nie zna
Ale później jak się dorwie faceta to biedny jest
Co do plastrów jakoś nie jestem przekonana... O zastrzykach myślałam, ale ta spirala najbardziej mi w głowie utkwiła moja znajoma miała i bardzo sobie chwaliła;-)