femme fatal
Mama Ninki :)
Ale nadrukowałyście
ja na chwilę wpadłam bo Kubie śniadanie do pracy robiłam żeby się wyrobił to się rozbudziłam więc coś skrobne i idę dalej spać
pewnie o 13 jakoś wpadnę znowu 
hoho kto się pokazał :-) hello SNOOPY :-) a dobrze kopens w dupe dla J i bierz się za marynarza
:-) 3maj się maleńka ;-)(jak Cię na nk znaleźć bo ciekawa jestem jak mała wygląda ! ;-))
EWI - popieram słowa Netgirl ... dupek z tego Twojego ... jak dla mnie czas wyjaśnic conieco przecież tak nie może być ...
BASWES - tutaj 99% nas ma jakieś problemy ale zazwyczaj się układa :-) będzie dobrze :-)
NETGIRL - a ty się o dzidzię starasz ?! :-)
FIRANKA - no już się martwiłam co z Tobą ;-)
teraz jeszcze musi się CHWILAMI znaleźć bo długo jej już nie ma
ja na chwilę wpadłam bo Kubie śniadanie do pracy robiłam żeby się wyrobił to się rozbudziłam więc coś skrobne i idę dalej spać
pewnie o 13 jakoś wpadnę znowu 
hoho kto się pokazał :-) hello SNOOPY :-) a dobrze kopens w dupe dla J i bierz się za marynarza
:-) 3maj się maleńka ;-)(jak Cię na nk znaleźć bo ciekawa jestem jak mała wygląda ! ;-))EWI - popieram słowa Netgirl ... dupek z tego Twojego ... jak dla mnie czas wyjaśnic conieco przecież tak nie może być ...

BASWES - tutaj 99% nas ma jakieś problemy ale zazwyczaj się układa :-) będzie dobrze :-)
NETGIRL - a ty się o dzidzię starasz ?! :-)
FIRANKA - no już się martwiłam co z Tobą ;-)
teraz jeszcze musi się CHWILAMI znaleźć bo długo jej już nie ma

u mnie to zazwyczaj jezdza stare dziady(nie obrazajac nikogo)