Hej hej;D
Kurka nadrabialam Was ze 2 godz
Dorotar ja na poczatku ciazy poszlam 2 razy na NFZ raz stwierdzienie i za jkis czas wizyta a tak prywatnie. 3razy lezalam i niestetu na nas gdy ktos chodzil na NFZ nimk sie nie zajmowal w szpitalu taka osoba, gdy lezalam 2 radz dziewczyna miala dobe bole a chodzila po patologii raz zbadali a pozniej o 6 rano odeszly wody lekarz sie wkurzyl ze musi do niej isc zaczal krzyczec ze leje sie z niej i zeby cos zrobila z tym ona mowi ze ma podklad ale nic nie daje a ten dalej z morda i jeszcze kazal jej isc szybciej na badnie bo nie bedzie na nia czekal a ona ledwo szla po scianie
Kama ja gdy bede miala 30 maly skonczy 8 a moja mama bedzie miala 52 a ojciec 57;-)
Sali dziewczyny maja racje z ubezpieczeniem, ja od poczatku chodzilam do przychodni i niegdy nie chcieli ubezpieczenia a gdy poszlam po nowym roku to btla pierwsza rzecz ktora chcieli w aptece tak samo...
Kasiek zdrowka a Domka jak slicznie pozuje;-)tez juz ogldalam chirurgow, chyba dzis kolejny odcinek o ile sie nie myle

Ej
mloda zdradzilas taki seksret i nic wiecej nie piszesz a my czekamy

Zaplacilam za mieszkanie, wode, malemu mleko kupilam, poszlam prwatnie do lekarza oczywiscie musialam wzasc taxi i zostalam praktycznie bez kasy

ale aby do wtorku;-)