Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Vikamcia chyba blondynka ze mnie bo nie wiem co to znaczy ehhehe...
i zapisujesz :-)
hahaha
ja sobie nos zmniejszyłam bo tamten był za duzy
hihih
ja sobie pościel zamawiałam wczoraj, zapłaciłam i babka dziś dzwoni że jutro powinnam miec i że jeszcze w promo maja za 35zl 8kg proszku niemieckiego jakiś odpowiednik persila czy bym nie chciala bo mogą wrzucic w jedną paczkę... teraz kurczę żałuję że nie chciałam bo tanio im wyszło jak za 8kg
kurcze ja dla Ali jakąs fajną muszę znaleśc z hello kitty się zastanawiam czy jej ze 2 kompletów nie kupić, widziałam już za 23zl mozna kupic takie z kory i nawet faje wzory sa, myslicie ze warto?
hihi
ale cycki za diuże jej wychodza bueheheh i wtedy wygląda zbyt poważnie 
tylko jeszcze nie wiem do kogo nalezy hahaha \
Myrsin i kazda ma 10 lat starszego faceta i studiuje medycyne...myslisz ze polowa tych twoich "wrogów"tutaj zagląda???nie sądzeCi co zaglądaja wiedzą ze Ty to Ty zreszta nikt nie wie ze w ciazy jestes wiec czemu mieli by Cie tu szukac....
Ehh masz problem z tymi zdjęciami widze...dziwiwe sie ze miniaturke w ogóle wstawiłas;/