_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
anula ja mam brata o 23 lta młodszego :-] hehe
mój ojciec ma takiego młodego syna
młodszy od mojej córki ;-)
mój ojciec ma takiego młodego syna
młodszy od mojej córki ;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
młodszy od mojej córki ;-)
u mnie jak bedzie córcia Też Ala będzie się na bank dogadywała;-) bo ona jest za siostrzyczką, wszystkie sukienki za male i tuniki chowa ze mną do podla i mowi ze dla dzidzi jej bedzie
wiadomo przyrodnie rodzenstwo to i relacje inne, ja tak patrze na nas i inne takie rodzenstwa to ja sie z nimi lepiej dogaduje, rozumiem czy nawet latwiej mi gadac niz z moim normalnym bratem ktory ma 23..... eh porazka w ogole z niego ale to juz wiecie
Kamcia o takk ;-) ja mam szeroki nosliza szczuplejsza?? noooo nieeee![]()
a nos mam taki szeroki niestety :-]
taki kartoflowy jak to mówie, i do tego zadarty 
38 i 36;P
:-(

mam 2 przyrodnie siostry widziałam je raz w życiu 6 lat temu jak byłam u ojca w Stanach na wakacjach, Nicole ma 12 lat a Jackline 8 lat kontakt jest zerowy, więc nie mogę się wypowiedzieć o naszych relacjach