reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Myrsini Super, że teściowa tak dobrze zareagowała.
Twój facet się cieszy, mama się cieszy, teściowa się cieszy. Ty też w końcu zacznij. :-)
burzowata zdrówka;* i żeby wszystko się ułożyło
A ja nie wiem co dzisiaj w nocy zrobię, bo Zuzia mi zasnęła ok. 18:30. Nie wiem czy prześpi tak noc, czy nie obudzi się przypadkiem o 22 i będzie chętna do zabawy
najwyżej jak się obudzi to położę ją koło siebie i sama też będę musiała iść spać, żeby się nie rozbudziła do końca.

burzowata zdrówka;* i żeby wszystko się ułożyło

A ja nie wiem co dzisiaj w nocy zrobię, bo Zuzia mi zasnęła ok. 18:30. Nie wiem czy prześpi tak noc, czy nie obudzi się przypadkiem o 22 i będzie chętna do zabawy

Kurde no zła jestem... Młody znowu mi 4dzień kupy nie robi

. Już nie ma sposobów żeby go nakłonic

Cholera mała uparty bardziej od tatusia i mamusi razem wziętych

. Teraz się inhaluje... Chyba stwierdził że woli to niż robic kupe...

.
MYRSINI jejku, cała rodzinka się cieszy... Ja też się martwiłam póko rodzicom nie powiedziałam i teściom, ale jak on się już dowiedzieli to już chodziłam cała w skowronkach, bo mimo że się wcześniej z M cieszyliśmy to jednak jeszcze był strach co rodzice powiedzą (tzn ja się bałam bo M to się cieszył i reakcje rodzin miał w nosie)
ANETECZKA mi czasem młody też tak robił, ale jak się z nim położyłam to powariował chwile i z nudów zasypiał...

MYRSINI jejku, cała rodzinka się cieszy... Ja też się martwiłam póko rodzicom nie powiedziałam i teściom, ale jak on się już dowiedzieli to już chodziłam cała w skowronkach, bo mimo że się wcześniej z M cieszyliśmy to jednak jeszcze był strach co rodzice powiedzą (tzn ja się bałam bo M to się cieszył i reakcje rodzin miał w nosie)
ANETECZKA mi czasem młody też tak robił, ale jak się z nim położyłam to powariował chwile i z nudów zasypiał...
umi2
Fanka BB :)
Laski wode mam kibelek hula normalnie chodze jak milionerka co sie dorobiła w jeden dzien fortuny
. Wode nam odłaczą na jeden dzien prawdopodbnie ale na drugi tydzien
. Nareszcie jakas ekipa ze zrozumieniem dla człowieka sie trafiła;-)
Nadrabiałam w pracy co nieco ale teraz za bardzo nie mam jak odpisać bo musiałabym od nowa czytac wszystko
Tak wiec wybaczcie.
edit
Kasia F ale on nie chce czy ma zatwardzenie?
Co do kupy to mój młody pierwszy raz w tym miesiacu zrobił kupe do nocnika chyba... Poskutkowało zabieranie autek za każdą kupe w majty... Oduczyłam go tak sikania w majtki to to samo na kupe widze działą

Nadrabiałam w pracy co nieco ale teraz za bardzo nie mam jak odpisać bo musiałabym od nowa czytac wszystko

edit
Kasia F ale on nie chce czy ma zatwardzenie?
Co do kupy to mój młody pierwszy raz w tym miesiacu zrobił kupe do nocnika chyba... Poskutkowało zabieranie autek za każdą kupe w majty... Oduczyłam go tak sikania w majtki to to samo na kupe widze działą
reklama