gosdia, ale ja nie piszę to czego Wy miałybyscie mi zazdroscic ale to ze niektorzy ludzie zazdroszcza sobie wszystkiego!
I nie przeczę ze twój facet nie jest wspaniały sama nasuwasz takie stwierdzenia chyba bo ja nawet tak nie pomyslalam ze facet lekarz to tylko do pozazdroszczenia!
Mój tato nie jest lekarzem tylko architektem i tez jest wspaniały i miałam przy nim piekne dziecinstwo!
kasia i jeszcze jedno!Zapomniałam dodac że i ja mam polską rodzine od strony mamy która zyje w Polsce a ja widze że wiekszosci powodzi sie bardzo dobrze, sa zamozni niektórzy...
Rodzina grecka od strony taty jest liczna i nie wszyscy to bogacze, wiekszość zyje przeciętnie!
Nie lekceważe nikogo i pisze na wszystkie pytania a jesli nie to znaczy że nie zauwazyłam i starczy powtórnie zapytac jesli sie chce
sali, ja tak ogólnie z ta urodą i samochodem;P
ale gdy zaczęłam spotykac się z K to niektórzy twierdzili że poleciałam na jego kase, bo on pochodzi z bogatej rodziny.Co było dla mnie szokiem bo i moja rodzina miała wszystko czego było trzeba i na chleb nie brakowało:O
Nawet po zareczynach znalezli sie i tacy co tak dalej sądzili.A ja przecież ucze sie by zostać lekarzem a nie siedzę w kieszeni K
anetka, pytałas czy przyjełam do wiadomości że będziemy mieli dziecko.Do wiadomości przyjełam ale jeszcze nie potrafie sie tak tym cieszyć

Ja zawsze chciałam mieć dziecko z K ale w przyszlości.Gdy go poznałam to wiedziałam że to facet na całe zycie!No i to z nim miałam swoj pierwszy raz