reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kamma wiem;P WYSŁALAM mERSINI LINK PO ILE SA TE WÓZKI;P

Tylko napisąłam ze Mucha ma tani wózek skoro sa tez za 6 tys...ja za tyle to mam samochód buhaha

puszka coli ponad euro?Skąd te bzdury?W markecie jeszcze powiesz .Zreszta u was drożej w stosunku do zarobkow a paliwo to macie droższe i chleb na przyklad dowiem sie dokladnie to wiecej porownam

ja obrażam Polske???To przeczytaj dokladnie kto zacząl i co pisał!A ja napisalam tylko że drogie u Was sa wozki, droższe niektóre te same marki niz u nas.I nie powiedziałam że polaków na nie nie stać i mialam na mysli że ludzie je kupują bo wola dac wiecej za wozek by miec porzadniejszy

Ostatnia edycja:
Zazdrość?! czego mam zazdrościć? nic mi nie brakuje, mam własny dom, nie chodzę goła :-D nie mam czego Ci zazdrościć, bo też mogę sobie napisać że mam 5willi jedną w górach 2 nad morzem a pozostałe 3 na Malediwach :-D nie da sie zazdrościć czegoś czego się nie widziało ;-) dziewczyny widziały jak żyję, więc potwierdzenie mają :sorry2:

no to dlaczego jestes taka podla dla mnie?Cos ci zrobilam?
Twoje teksty o grecji są obrazające!Wiesz, ja na przyklad nawet nie zazdroszczę tego co widzę!!
Przecież nie musisz mi tłumaczyć że w Polsce też ludzi stac na wózek za 4tys bo ja dobrze o tym wiem i wiem tez jakie są zarobki w kraju, ze sa ludzie bardzo bogaci ale i biedni jak wszedzie wiec po co tak mi starasz sie udowodnić to co wiem i robisz ze mnie idiotkę

i nie mialam na mysli że mi zazdroscisz pieniedzy wiec mi nie pisz że masz wszystko bo robisz ze mnie nie wiadomo kogoPo prostu starasz sie mnie wykopac z watku tego i nie tylko Ty zreszta ale powiem Ci ze wygrałaś a ja sie poddaje bo dziwnie piszecie do mnie , staracie sie mi coś zarzucić cały czas

Ostatnia edycja:
Ciągle ta zazdrośc!!!ehhh my szare Polaczki z tysiaczkiem w kieszeni i z m2 ehhhh....

Sali nie to że chcę Cię urazić ale aktualnie mam m3 wliczam w to przedpokój :-D:-D ( oczywiście żart kochana :* )

Myrsini Bo nie lubie jak ktoś pisze bzdury!! po raz kolejny dolewasz oliwy do ognia, a na koniec kiedy brakuje Ci już argumentów to przekręcasz swoje własne słowa i robisz z siebie ofiarę! ze mną Ci się nie uda kochana, na wredną zołzę trafiłaś :cool2::cool2:
Pokaż Nam to swoje bogactwo, ocenimy czym jest luksus w Grecji.

Hahahah ja tam nawet nie wiem jak to sie liczy do m2 m3 itp :-D
Ja mam skromne dwa pokoje i starczy!!
I żyjemy tez za skromna jedna wypłate ...życie!

reklama
jakie bogactwo ?O co ci chodzi kobieto przeczytaj mojego poprzedniego posta którego edytowałam
Napisałam że w Grecji sa wieksze zarobki bo takie sa fakty kobieto i inaczej polacy by tu nie pracowali co nie znaczy że Was uważam za biedaków!Masz chyba niska samoocenę jesli tak to odbierasz!!!Chore
I jakie niby bzdury piszę?To ty sie czepiać zaczalas gdy napisałam o waszych wózkach drogich a to swiadczy o twojej niskiej samooceny bo jesli polacy kupują drogie wózki to znaczy że ich na nie stać i ten kto ma to kupuje a ty to odebrałas inaczej i zaczełas wypisywac bzdury Ty a nie Ja

Ostatnia edycja:
Do góry