reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini czytałam uważnie i dokładnie. Napisałam też że ten post skierowany był RÓWNIEŻ do Ciebie ... wiec się uspokój.

Porozmawiajmy o czymś przyjemniejszym - pytałam cię o twoja fasolkę z profilu ;-)

reklama
Myrsyni skończ! Bestyja jasno napisała że nie tyczy sie to tylko ciebie wiec o co ci chodzi.
Liza nie pisze bo wystarczy że czytam i już mi sie żołądek skreca:dry:. Jej jak to szybko mineło jeszcze troche i 2 lata bedzie miał:szok:. Mówi już? Jak Hania w zerówce?

Witam laski kochane

Ale tu się dzieje.... ło, ho, ho

Liza my tez zazwyczaj wstajemy o 7., ale dzisiaj 6,30:no:
Lolkak a u Ciebie i Majki co tam... duża ta Twoja córeczka już

Rox dzień dobry

A ja muszę sie pochwalić najdłuzszym zdaniem Zuzi: "Gdzie jest pilot?! , mama baje włącz!:"

Normalnie zaczyna tak fajnie gadać , ze nie moge uwierzyc ze mam tak dużą i mądrą dziewczynkę

Ostatnia edycja:
Umi to tak jak i ja ;P
No Miki troszke tam mówi... ale podstawy... mama, tata, niania(hania), baba, dada(dziadek i Daniel), ba(spasc), pa... A rozwala mnie jak np czesze mu wloski a on z kazdym pociągnieciem szczotki mówi "ałłł" ;P w bajkach jak liczą to on tez liczy mówiąc "dwa" "dwa" no nie mowi tak jak starszaki, ale kazde dziekco inne, one majac 1,5 roku juz zaczynali nawijac, on wolniej łapie :) ale to nic ;-)
A Hania w zeróce super, na zebraniu pochwaly zebralam, w piatek dzien babci i dziadka mają, wystepuje umie juz tyle piosenek i wierszykow ze jestem w szoku, jak nauczycielka to robi ze ona wraca do domu codzien i mowi mi cos innego... :eek: pamiec ma dobrą :tak: no i upewniem sie w tym ze ona chyba pojdzie wczesniej do pierwszej klasy... najwyzej w szkole bedzie miedzy nia a danielem dwa lata.. ;]

Malwina WOOOW ! rewelacja ;-) mój takimi zdaniami to nie chce peplać :-p

Myrsini nie obrażaj sie czasem :tak: ja tu Ci dusza bratnia ...jak wszystkim WAM ;-)

edit

ooo
to mówisz że to Twoja fasola taka wielka :-) fajnaaaaa :-D

Ostatnia edycja:
zdjecie robione w 7 tc mierzyło wtedy 10mm

owszem , to częściowa prawda. bo zdjęcie jest z 7tc ale nie ciązy Myrsini.
A fasolka mierzyła 13,5mm

Pochodzi z tej strony internetowej.
7 Week Ultrasound

W związku z tym użytkowniczka zostaje zbanowana gdyż pisała nieprawdę a dodatkowo dopuściła się kradzieży z sieci.

reklama
Widzę ,że użytkowniczka Myrsini wyczyściła swój profil.. cóż... dysponuje print screenem jej avatara i zdjęcia przed zbanowaniem.

Do góry