KASIEK GRATULACJĘ suchego pampka. Nie złość się.
LIZA no jasne trzeba się postawić dzieciom bo by nam na glowy weszły a jak by pozwolił to jeszcze nam na te głowy narobią. Ja dziś na ślub sąsiadki jade a potem może do znajomych po rowerk dla Amelki wstąpimy, jak w domku będą. Bo mój K gadał z kumplem czy po córce nie chcą odsprzedać rowerka a on powiedział, że nam da w prezencie. Miło. No i teraz musimy go w końcu kiedyś odebrać. Może dziś się uda.
A i dziś albo jutro mamy mieć gości, znajoma z dziećmi już dwa miesi.ące do nas jedzie Kacperka zobaczyć i w końcu dojedzie

, więc trzeba się za sprzątanie zabrać. Dobrze, że jest wczorajsza zupka dla reszty domowników a dla mnie ugotowana goloneczka z kaszą.
SALI czemu z igły widły po prostu wyrażamy swoje zdanie na ten temat/
MILENA fajnie, że z siostrą dzieci z jednego roku.A co do drugiej siostry, która ma problemy z zajściem, myślę że to nawet nie zazdrość tylko trochę przykrość. Bo Twoja ciąża jest pewnie wpadką??? Tak??? A siostra jak piszesz z partnerem, że tak ujmę walczą już w różny sposób o dziecko i też pewnie pomyślała, że Ty młoda i ciąża a oni nie mogą i jej pewno żal. Nie zrozum mnie źle, ale może jakoś inaczej nie potrafię Ci tego opisać. Trzymaj się.