reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ile mają wzrostu wasze dzieciaki??? Bardziej chodzi mi o te w przybliżonym wieku do mojej Amelki. Moja córa własnie sprawdzałam na dwa latka miała 83cm a teraz ją mierzyłam to 94cm, przez rok 11cm wystrzeliła w góra.

reklama
Dorotar u Mnie Miki nie ma jeszcze 2 lat a ma juz 89-90cm :-D nie ma co porównywac ;-) kazde dziecko inne :tak:

Ide ogarnąc, pisałam z siostrą czas zleciał, kurcze juz w 9tc jest, ale to leci ;-)

Ile mają wzrostu wasze dzieciaki??? Bardziej chodzi mi o te w przybliżonym wieku do mojej Amelki. Moja córa własnie sprawdzałam na dwa latka miała 83cm a teraz ją mierzyłam to 94cm, przez rok 11cm wystrzeliła w góra.

Moja Kaja mierzona przy futrynie ma 100 cm.równe
Rozmiar buta 28 ;O

Ostatnia edycja:
Liza Może i masz rację , ale ja myślę że ciężko było by mi tak szybko z 2 ciążą :)
Słychać słychać . Już w 8 tc na USG słuchałam :)

gosdia Też się cieszę . Aż lepiej mi się zrobiło po wizycie . Człowiek się teraz tak nie martwi :)

Joanka85 '' Cieszę, się, że narazie wszystko jest w porządku :) '' Oby do końca było wszystko wporządku . Dzięki :)

KasiaF87 U mnie w mieście tylko ja nosze takie imię ;)) hehe i może dlatego jest mi z nim troszkę dziwnie ;D

Vegas Nic się nie stało :)) Jak ktoś mi powię ze robie się okrągła wrzuce fotkę , bo teraz to ja brzuch widze , a inni mówią ze taki jak był tylko że ja już go chce widzieć no i widze choć go nie ma ;)) Ale myśle jeszcze z 2 tygodnie i coś będzie widać ;))

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY :**:-D

Ostatnia edycja:
Czy ma któraś z was trampolinę w ogrodzie??? I gdzie oprócz allegro można kupić trampolinę?? Może jakiś sklep???

Milenaa chyba nie zauważyłaś wcześniej pytałam czy miałaś już USG to pomiędzy 11 a 14 t.c?

Sali Kaja wielka stopa ;-) Julka nosi 23-24.

Dorota my nie mamy, ale popatrzę ceny i może się zastanowię żeby na lato Julce jakąś nie dużą fundnąć. Wydaje mi sie że na allegro najtaniej będzie, a w sklepach to hmm... raczej w sportowych typu decathlon, inter sport, widziałam też w realu i auchan a działach sportowych.

E:

Ale się kurcze za Nie cenią :szok: malutka 200zł :szok:

Ostatnia edycja:
Na allegro sama przesyłka 100zł czasem i więcej. Janie chcę malutkiej,tylko dużą, może nie największą bo są i takie 500cm ale taka to zapewne mega kosztuje.

kaamaa100 Czytałam , ale nie wiem czemu nie odpisałam . Nie miałam USG miałam robione w 8 tc. I mam iść za 2-3tygodnie .

reklama
U nas od soboty nie ma śniegu. Wczoraj trochę popadał ale zaraz się roztopił. Temperatura na plusie i świeci słoneczko :)
Po obiadku idziemy na spacer a ja porobię trochę zdjęć :) Normalnie muszę, sie pochwalić zrobiłam dzisiaj pierwszy raz krokiety, i wyszły mi nawet dobre :) Wiem, że nie jest to wielka sztuka ale i tak jestem dumna :)

Mój Maciek z racji tego, że urodził się duży już w wieku prawie 15 miesięcy ubranka w rozmiarze 86 już są na niego maławe. Ale w sumie to chłopak więc nie można porównywać z dziewczynką :)

Do góry