reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Laski ma któraś na sprzedaż wiatrówkę /kurteczkę cieńką/ na rozmiar 86? Dla dziewuszki:)

reklama
Witam się w niedzielny i słoneczny (przynajmniej u mnie) poranek :)

Przyznam, że jak słoneczko z rana zagląda do okien to aż chce się wstawać z łóżka :)

dorotar - cieszę się, że kluczyki się odnalazły :)

Vegas- ja nie mam, miałam trochę dziewczęcych ubranek ale takich do 80 :)

Życzę Wam cudownej i radosnej niedzieli :*

VEGAS, kurki nie mam ale mam na zbyciu bo na moją już za małe dwa płaszczyki, jeden taki właśnie wiatrówkowo-deszczowy i jeden ze zwykłego materiału. Jak chcesz to później zrobię i wstawię zdjęcia.

KAMA widziałam, że się udzielałaś na tym wątku, hehe normalnie komedia ale się uśmiałam.
Pierwsze odwiedziny po powrocie ze szpitala

VEGAS o takie:

DSC00417.jpgDSC00418.jpg

Ostatnia edycja:
JOANKA mega, przeczytałaś wszystko?? Wczoraj rozpoczeła temat a dziś doczytałam resztę komentarzy i nie mogłam sie powstrzymać od komentarza.

Helloł

Vegas ja wiatrówki nie mam bo tamtego roku jest jeszcze dobra na Julkę, mam polarową kurteczke przejściową i płaszczyk polarowy na 86.

Dorota przestań myślałam że padnę ze śmiechu :-D

Sali prowokacja swoją drogą ale pośmiać się też dobrze ;-)
Masz do sprzedania t-shirty- bluzy po Kai?

Kama niestety nie,mialam fajna Adidasa bluze ale sprzedałam niedawno,Kaja nosi duzo rzeczy od zeszłego roku,sa nadal jej dobre ale jak cos bede miala to wystawie;)

reklama
Dorotar heheh widzę Ty jak moja przyjaciółka jak przynosi nowe buty do domu to za to jej narzeczony karze wyrzucić 3 pary starych hahah dlatego nosi do mamy i tam przypadkiem je odnajduje z tamtego roku hahah
To dobrze że nie wywaliłaś tego opakowania:p

Hahahahahahahaa dzięki za to że wrzuciłyście to ale się od rana uśmiałam hahaha

Ja wczoraj byłam u znajomych troszkę się wypiło:) Ale od rana mam tak dobry humor jak to przeczytałam że szok hahaha

Do góry