Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty też ciaze podejrzewasz? Chyba czegoś nie doczytałam.Umi,Liza na ile dokładnie jeszcze nie wiadomo to zależy od ilości pracy no i tego jak my tutaj same będziemy radzić, na razie opcja jest taka że w czerwcu przyleci do PL na tydzień a później w sierpniu na 3-4 tygodnie a dalej wyjdzie w praniu![]()
Liza nie martw się @ na zapas, co ma być to i tak będzie nie zależnie od Nas bierz przykład ze mnie myśl pozytywnie![]()
Umi w takim razie życzę powodzenia w treningach i zazdroszczę determinacji :-)
Ty też ciaze podejrzewasz? Chyba czegoś nie doczytałam.

gdyby byla niegotowa bym nie miala dylematu :-)
:-) kciuki za ciebie trzymam teraz;-) do czerwca to w sumie sporo czasu, ale dasz rade;-) ja swojego bym za granice wypchneła ale znajomosci trzeba miec bo tak w czarno to nieee.... 
, z resztą ona wszystko odziedziczyła po tacie. i tu dylemat. albo niech idzie do zeówski i rozwija się tam albo zostaje w przedszkolu z Mareczkiem.